WSOP 2018

Tony G dominerar vecka 9 i PokerStars The Big Game

PokerStars The Big Game vecka 9

Hitintills har det sänts tre avsnitt av denna veckas PokerStars The Big Game och vilken underhållning vi bjudits på. Med spelare som Tony G, Daniel Negreanu och Dave "Viffer" Peat är det som bäddat för trubbel och action på högsta nivå. Detta är också vad vi fått se under de tre första avsnitten med en fullständig dominans för Tony G som sitter med ett plus på $375,000. Detta plus har kommit på alla spelas bekostnad, men kanske mestadels från ”viffer”, som med ett minus på $165,000 valde att kasta in handduken och tacka för sig.

Nu fick dock inte Tony G en drömstart på veckans spel utan inledde med precis som han avslutade sitt förra framträdande här i The Big Game, med att gå back. Detta skulle dock snabbt vända och efter att ha vunnit en fin pott mot bland annat William Reynolds tog sig Tony upp kring ett plus på $100,000. Detta plus skulle strax därefter ta ett ordentligt hopp, efter att Hoyt Corkins tagit plats vid bordet, i och med att ”viffer” lämnat. Corkins hann inte spela mer än ett par händer innan han hamnade all-in, med {A-Clubs}{K-Spades} mot Tony G´s {6-Diamonds}{6-Hearts} där båda spelarna träffade floppen, med en triss för Tony och ett par i ess för Corkins. Pengarna åkte in, trissen stod och Corkins ställde sig upp, tackade för sig och lämnade bordet. Det måste vara det kortaste framträdandet hitintills i The Big Game.

Efter den potten och 73 spelade händer satt Tony G med ett plus på dryga $230,000. Han fortsatte i samma stil med att köra över de övriga spelarna vid bordet och satt när 90 spelade händer avklarats med ett plus på $375,000. En del av er kanske kommer ihåg ett uttalande som Tony G gjorde tidigare i år, från just inspelningarna av detta program. Han nämnde då något om hur mycket han satt med vid ett tillfälle under veckans omgång. För er som inte kommer ihåg ska vi inte avslöja händelserna i förskott men vi kan säga så pass att den summan han nämnde då, ännu inte nåtts!

Att cash games på TV inte är Daniel Negreanu forte stod redan klart, efter sex säsonger av High Stakes Poker där han förlorat totalt närmare 2,2 miljoner dollar. Nu har det knappast gått mycket bättre här i The Big Game. Se bara på förra veckans resultat som talar sitt tydliga språk. Och nu, efter tre avsnitt av denna vecka, sitter han i hålet med minus $120,000. Detta hindrar dock inte denna kanadensare att komma tillbaka, gång på gång, för att bjuda på trevlig pokerunderhållning. Nu kan man fråga sig hur mycket av dessa förluster som hans sponsor PokerStars.com står för, och hur mycket han tvingas betala ur egen ficka. Med två miljoner i hålet från HSP, kunde man tro att han skulle ha fått nog, men inte Daniel inte!

Vill du ta dig an Tony G vid pokerbordet? Bege dig då över till PartyPoker där han idag kan hittas spelande. Varför inte passa på att ta del av vårt exklusiva erbjudande som ger dig $50 gratis, UTAN krav på insättning om du öppnar ditt konto via PokerNews!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories