WSOP 2018

Titan Poker presenterar en $1,500 freerollserie

$1,500 freerolls hos Titan Poker

Club PokerNews freerollschema är just nu fyllt till bredden med turneringar som PokerNews läsare erbjuds och fler freerolls läggs till dagligen. Detta gäller nu inte enstaka freerolls här och där utan freerollserier, med återkommande och regelbundna turneringar. Nästa måndag ser vi starten av en $13,500 freerollserie från Titan Poker, där vi levererar inte mindre än sju $1,500 freerolls exklusivt för Club PokerNews spelare.

Varannan vecka kommer ni att kunna ta del av denna turnering, som spelas på måndagar klockan 19:35. Den första $1,500 freerollen är satt att spelas den 4 oktober. För att kvalificera sig för denna och övriga freeroll behöver ni först och främst ladda ner Titan Poker genom PokerNews, öppna ett konto och därefter spela in 100 Titan Poker poäng som sedan används för att köpa in sig i freerollen.

Bäst av allt är att ni har fram tills minuten innan spelstart på er att kvalificera er – Så missa inte denna chans!

100 Titan poäng motsvarar omkring strax över $5 i betald rake, vilket ni lätt kan spela in inom loppet av en timmes spel. Befintliga Titan Poker spelare är också välkomna att spela i denna freeroll, så länge kontot öppnats via PokerNews.

PokerNews $1,500 freerolls

  • 4 & 18 oktober
  • 1, 15 & 29 november
  • 13 & 27 december

Vi förväntar oss relativt lågt deltagarantal, vilket gör det ännu mer värt att ta del av denna serie. Med färre spelare betalas det också ut till färre platser, vilket innebär större priser för de som vinner!

Ta en titt på vår Titan Poker freerollsida för mer information om denna och övriga Titan freerolls.

Gillar du vad du ser här i denna serie, då kanske du också gillar den fantastiska $1,200 freerollserie hos Mansion Poker. De erbjuder sina turneringar endast två dagar efter varje Titan freeroll.

Ni hittar dessa $1,500 freerolls i Titans lobby under "freerolls"
Ni hittar dessa $1,500 freerolls i Titans lobby under "freerolls"

Missa inte vår enorma oktobermånad, med över $53,000 i exklusiva Club PokerNews erbjudanden. Detta är erbjudanden ni sällan skådar på nätet, med många av dessa freerolls om inte ens kräver att ni spelat en enda hand! Ta en titt på vårt massiva freerollschema för vad som väntar under oktober.

Vad tycker du?

Fler nyheter