James Bord går från storhet till storhet – Vinner Marrakech Poker Cup High Roller event

James Bord slår till igen, vinner Marrakech $50,000 High Roller

För lite över två veckor sedan såg vi James Bord vinna WSOPE Main Event och kamma hem förstapriset på £830,401. Detta var denna före detta banktjänstemans första stora internationella pokerskalp. Han följer nu upp denna framgång med att ta hem ännu en turnering, denna gång i Marocko och Marrakech Poker Cup High Roller. Kanske är det bara vågen han rider på efter sin WSOPE seger eller så har vi en ny pokerstjärna som håller på att visa att han är en spelare att se upp med. Oavsett vad som står bakom denna seger, så har James Bord nu i alla fall sett till att spelare världen över bör se upp för honom när de sitter vid samma bord.

Segern i detta $50,000 High Roller event i Marrakech Poker Cup i Marocko kan inte jämföras med segern i WSOPE Main Event, då deltagarantalet i de två olika eventen är som natt och dag. I WSOPE såg vi 346 spelare komma till start, jämfört med endast 13 i detta High Roller event. Men då ska det samtidigt tilläggas att han lyckades slå både David Benyamine och Robert Mizrachi vid finalbordet i detta High Roller event, vilket också återspeglar kvalitén på de startande spelarna i detta event.

Seger i Marocko gav Bord en prischeck på $247,000 som han nu kan lägga till de $1,4 miljoner han redan vunnit. Då ska vi också påpeka att för knappt en månad sedan, hade Bord inte spelat in mer än strax under $200,000 totalt från live-event, en siffra som nu ökat åttafaldigt på bara två veckor!

Resultat $50,000 Marrakech High Roller

PlaceringNamnPrispengar
1James Bord$247,000
2Robert Mizrachi$185,250
3Mesbah Guerfi$123,500
4David Benyamine$61,750

Kommer vi få se James Bord slå till även i EPT Wien, det återstår att se. Nu får vi dock vänta fram tills den 26 oktober innan vi får veta hur nästa European Poker Tour event utvecklar sig. Självfallet kommer vi på PokerNews finnas på plats för att leverera vår engelska EPT live-rapportering. Se till att återkomma då för att följa händelserna direkt från turneringsgolvet.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories