Isildur1 tillbaka på Full Tilt – Spelar $100/$200 heads-up mot durrrr

Isildur1 tillbaka på Full Tilt

För ett par dagar sedan fick vi se Isildur1 återigen göra ett comeback försök efter sitt enorma tap på Full Tilt. Han har skådats spela en rad kortvariga matcher mot diverse spelare, däribland den senaste utmanare i ”durrrr challenge”, jungleman 12, som tog Isildur1 på närmare $100,000 när omgången var över. Denna vinst gick han sedan och förlorade till just jungleman12, i deras nästa möte. Men det slutade inte heller där, då han tappade ytterligare för att dyka ned på rött, för denna comeback period.

Nu har dock ärkerivalerna Isildur 1 och Tom "durrrr" Dwan åter satt sig vid bordet, vilket skedde under natten. Sessionen började inte allt för givande för Isildur1 som direkt ur startblocken tappade $50,000 till Dwan. Spelet skedde över fyra $100/$200 NLHE bord, även om Isildur1 ville spela på sex, något som Dwan tackade nej till.

Den mystiske svensken lyckades dock vända matchen och, även om några officiella siffror inte ännu kommit in, ser det ut som om han gick vinnande ur mötet, med ett plus på omkring $120,000. Stämmer detta då har svensken också lyckats radera den förlust han drog på sig mot jungleman12 och sedan starten av hans senaste comeback försök på FullTilt. Inför mötet med durrrr låg Isildur1 back omkring $80,000 för att nu istället ligga $40,000 plus.

Även om vi inte fick se några potter i närheten av vad dessa två spelat tidigare, så bjöds vi på underhållande poker, med ett flertal potter på över $50,000, eller över 300,000kr. Dwan lyckades bland annat träffa en färg på turn i en pott där han fick in pengarna och Isildur synade. Dwan tog hem potten på $60k. Isildur i sin tur lyckades träffa floppen bra i en annan hand, samtidigt som även Dwan fick en del av floppen och pengarna åkte in. Isildur1 tog hem potten på $64k. Han hade även turen på sin sida I en pott lite senare, där han lyckades undvika en mängd outs som durrrr satt med, för att ta hem en pott på strax över $50k.

Även om Dwan inte lyckades allt för väl mot Isildur1, fick han betydligt bättre mot bland annat Ilari "Ziigmund" Sahamies med flera, och tog hem hela $1,5 miljoner under 24 timmar. Mer om denna match hittar ni i denna artikel.

Vi på PokerNews fortsätter att bevaka Isildur 1 och hans comebackförsök på Full Tilt.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories