durrrr Challenge version 2 – Kort session mellan jungleman12 och Dwan

Tom "durrrr" Dwan i durrrr challenge

Började precis spela mot jungle…Min uppkoppling suger just nu och sitter inte med allt för mycket tid.

Det var vad man kunde läsa på Tom “durrrr” Dwans twitter, vilket i sin tur fick mängder av railbirds att kasta sig på sina datorer och bege sig över till Full Tilt Poker för att där ta del av den senaste sessionen i denna ”durrrr challenge” version 2.

Spelet återupptogs efter ett avbrott på 31 dagar och det har spekulerats till varför Dan “jungleman12” Cates och Tom "durrrr" Dwans tagit ett sådant långt avbrott. En av de mest troligaste orsakerna till deras frånvaro tros vara nyligen avslutade World Series of Poker Europe, där Dwan fortfarande satt med chans att kamma hem miljontals med dollar via sina bracelet bets, utan några större framgångar dock.

I denna, den senaste sessionen i ”durrrr challenge” fick vi se Dwan och Cates spela strax över en timme, där de hann avverka 582 händer, fördelat över fyra $200/$400 No Limit Hold´em bord. Till skillnad mot de första omgångarna i denna utmaning, där Cates snabbt drog iväg till ett försprång på närmare $700,000, så var denna omgång betydligt mer balanserad och jämn. Detta avspeglades också i resultatet, där Dwan lyckades gå vinnande ur mötet med endast strax över tre störa mörkar, $1429 totalt. Med 7,402 händer avverkade, leder Cates med $689,599. Dan har här vunnit 4,539 av de spelade händerna, samtidigt som Dwan endast lyckats ro hem 2,821

Under detta möte fick vi se endast en sexsiffrig pott spelas. Spelet inleddes med att Dwan höjde upp till $1,200 och Cates varade med att slå om upp till $4,000 vilket Dwan synade. Floppen kom {6-Hearts}{5-Spades}{4-Spades} och Cates betade här ut $4,400 vilket ännu en gång synades av Dwan. Efter att {6-Clubs} fallit på turn, betade jungleman12 nu ut $11,400 och durrrr tog synen. När sedan {3-Hearts} föll på rivern, såg vi en fyrkortsstege liggandes på bordet, vilket resulterade i en check från Cates. Dwan svarade då med att ställa all-in med sina sista $32,093 och Cates tog synen. Dwan visade upp pocket tvåor för den lägre änden av stegen, samtidigt som Cates visade upp {7-Diamonds}{9-Clubs} för en sju hög stege, vilket också var bra nog för att ta hem potten på $103,786.

Föredrar du att se all action live, istället för att läsa en summering? Öppna då ett Full Tilt Poker konto idag och bege dig över till operatören och borden "durrrr challenge"

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories