888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Annette ”Annette_15” Obrestad vinner £5k NLHE Heads-Up i EPT London

Inte sedan januari i år, under Aussie Millions 2010, har Team Full Tilt Poker spelaren Annette Obrestad vunnit en turnering. Det vill säga fram tills nu, efter en seger i ett av EPT Londons sidoevent. Via hennes twitter kunde man läsa "weeeeeee", från en uppenbart glad Obrestad!

Segern kom i ett av PokerStars EPT London sidoevent, där hon vann en £5k No Limit Hold´em Heads-Up turnering. Hon medger att det känns oerhört skönt att få en seger igen, samtidigt som hon också påpekar att hon hade tur med lottningen.

Idag spelas dag två i EPT London Main Event. PokerNews finns på plats för att leverera EPT London LIVE. Ta del av händelserna direkt från turneringsgolvet, med spelarintervjuer, chipcounts och bilder. Annette Obrestad är en av de 395 spelare som idag återvänder till borden. Ska det bli en dubbel här i London, det återstår att se.

Relaterade spelare

Vad tycker du?