WSOP 2018

$2,000 & $5,000 freerolls denna vecka hos William Hill Poker - Kvala in med 27 poäng

William Hill Poker

Den enorma freerollserien med hela $70,000 i sammanlagda priser har nu pågått hos William Hill under en tid och börjar sakta men säkert närma sig slutet. Men än har vi en månad kvar med freerolls att leverera och denna vecka presenterar vi inte en utan TVÅ freerolls!

För att kvala in till dessa freerolls behöver ni ha laddat ner William Hill Poker via PokerNews, öppnat ett nytt konto och spelat in de antal William Hill poäng, under utsatt kvalperiod. Kom också ihåg att om du öppnar ett konto via PokerNews, är du samtidigt berättigad inte bara till aktuella utan även alla framtida William Hill kampanjer vi anordnar.

$2,000 freeroll den 14 oktober

Först ut bland denna veckas William Hill freerolls har vi en $2,000 freeroll som Club PokerNews medlemmar kunnat ta del av under en längre tid nu. Denna freeroll erbjuder enormt värde av två anledningar, först då vi sett lågt deltagarantal i tidigare turneringar vilket genererat förstapris som laddat omkring $460, samt att de 2 William Hill poäng som krävs motsvarar endast $0,03 i betald rake! Dessa poäng spelas in löjligt snabbt, oavsett vilken nivå man spelar på.

Nästa $2,000 freeroll spelas redan i morgon, torsdagen den 14 oktober klockan 22:35 och du kan kvala in fram tills minuten innan freerollen startar.

Förutom freerollen här ovan har vi också en av totalt två kvarvarande $5,000 freerolls, som erbjuder över dubbla värdet, men med nästan samma enkla krav som för $2,000 freerollen. Här krävs det att man spelat in 25 William Hill poäng, som används för att köpa in sig i freerollen. 25 poäng kanske låter lite högt, men om vi vänder på det, motsvara dessa poäng endast dryga $1 i betald rake. När vi lägger ut korten på detta sätt så verkar dessa 25 poäng helt plötsligt inte alls vara mycket. Exempelvis räcker det med att spela en enda $11 SNG för att klara av dessa poäng!

Den första av dessa två kvarvarande $5,000 freerolls spelas nu på söndag, den 17 oktober klockan 22:35 och även här kan du kvala in fram tills minuten innan spelstart.

Det kvarvarande spelschemat för våra William Hill Poker freerolls ser ut som följer:

$2,000 Freerolls:
14, 21 & 28 oktober

$5,000 Freerolls:
17 oktober & 14 november

,000 & ,000 freerolls denna vecka hos William Hill Poker - Kvala in med 27 poäng 101

För att summera exakt vad som krävs för att ta del av alla kvarvarande freerolls, så behöver ni först och främst generera $1,03 i rake denna vecka och endast $2,09 för att säkra sig en plats till alla återstående freerolls. Alltså kan ni ta del av freerolls till ett värde av $16,000 för strax över två dollar i betald rake! Är inte det löjligt lågt eller vad? Kom ihåg att använda vår bonuskod PNEWSSE när ni öppnar kontot. Missar ni detta får ni inte tillgång till dessa freerolls! Vid registrering har ni en ruta där ni ska ange bonuskod eller kampanjkod och det är där ni använder denna kod!

Vad tycker du?

Fler nyheter