WSOP 2018

William Hill $2,000 freeroll i morgon – Enkel kvalificering (endast 3 cent i rake)

William Hill $2,000 PokerNews freeroll

William Hill Poker kommer här med ännu en freeroll med enormt värde för våra spelare. Denna gång gäller det en $2,000 freeroll som spelas i morgon, torsdag, den 30 september klockan 21:35. Detta är en i raden freeroll som William Hill erbjuder Club PokerNews läsare. Vid seriens start såg vi freerolls till ett sammanlagt värde av $70,000 presenteras av WH, och än finns det mängder av värdefulla freerolls kvar att spela.

Allt ni behöver göra är att ladda ner William Hill Poker via PokerNews, skapa ett konto, göra en insättning och därefter spela in ynka 2 William Hill poäng, vilket motsvarar $0,03 i betald rake. Detta måste göras under perioden 23-30 september, senast klockan 21:34 den 30:e. Ni har med andra ord fram tills minuten innan turneringen spelas på er att spela in dessa poäng som krävs för att “köpa in sig” i turneringen.

Befintliga William Hill spelare, som öppnat sitt konto via PokerNews, är mer än välkomna att spela i denna freeroll så länge kravet på inspelade poäng uppfyllts.

2 WH poäng är som sagt väldigt lågt, det motsvarar som vi nämnde endast 3 cent i betald rake. Detta motsvarar i sin tur ett enda varv vid ett cashbord, vilket gör att du kan ha spelat in dessa poäng inom loppet av två-tre minuter. Men vad som kanske är allra bäst med denna freeroll är spelartaket, som är satt till maximalt 1000 spelare vilket gör att ni har färre att slåss emot och att ni samtidigt inte behöver sitta halva natten för att slåss om pengarna. Det betyder också att dina 3 cent då egentligen motsvarar ett inköp på $2.

I de senaste $2,000 WH freerolls har vi inte sett mer än omkring 500 spelare per freeroll, vilket resulterat i ett förstapris på över $450. Inte illa med tanke på att det bara kostat 3 cent, eller håller ni inte med?
Detta är bara en i raden freerolls som fortfarande finns kvar på schemat hos William Hill, exklusivt för PokerNews spelare. Dessa freerolls finns fortfarande kvar på schemat:
$2,000 freerolls

  • 7 oktober
  • 14 oktober
  • 21 oktober
  • 28 oktober

$5,000 freerolls

  • 17 oktober
  • 14 november

Ta en titt på vår William Hill freerollsida för all information ni kan tänkas behöva om dessa kvarstående turneringar.

Ni hittar alla Club PokerNews freerolls under fliken "All Tournaments"
Ni hittar alla Club PokerNews freerolls under fliken "All Tournaments"

Missa inte vår enorma oktobermånad, med över $53,000 i exklusiva Club PokerNews erbjudanden. Detta är erbjudanden ni sällan skådar på nätet, med många av dessa freerolls om inte ens kräver att ni spelat en enda hand! Ta en titt på vårt massiva freerollschema för vad som väntar under oktober.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories