William Hill $2,000 freeroll på torsdag – Enkelt kval

William Hill $2,000 freeroll

Det var inte länge sedan som vi såg den heta $20,000 freerollen spelas hos William Hill och nu är det dags för nästa freeroll, denna gång i form av en $2,000 freeroll som spelas nu på torsdag, den 16 september klockan 19:35. Detta är en i raden freerolls som erbjuds via William Hills massiva $70,000 freerollserie. Bäst av allt är det otroligt enkla kvalificeringskraven, vilket gör att det är väl värt tiden att kvala in!

Allt ni behöver göra är att ladda ner William Hill Poker via PokerNews, skapa ett konto, göra en insättning och därefter spela in ynka 2 William Hill poäng under perioden 9-16 sept, klockan 19:34. Ni har med andra ord fram tills minuten innan freerollen spelas på er att kvala in till turneringen. Dessa inspelade poäng används sedan för att ”köpa in sig” i freerollen.

Befintliga WilliamHill spelare, som öppnat sitt konto via PokerNews, är också välkomna att spela i denna och övriga freerolls, så länge respektive poängkrav uppfyllts.

Att spela in 2 WH poäng är oerhört enkelt och går riktigt snabbt. Dessa två poäng motsvarar omkring 3 cent i betald rake, eller 21 öre. Allt ni behöver göra är att spela ett varv vid ett cash bord för att tjäna ihop dessa poäng. Nu ska det också tilläggas att spelartaket på denna freeroll är satt till max 1000 spelare, så vill du vara säker på att få en plats, bör du kvala in redan nu, innan det är för sent. Detta betyder i sin tur att dina 3 cent du betalt i rake, motsvarar ett inköp på $2, vilket är ett värde på nästa 70 gånger din betalda rake.

Turneringen hittas I William Hill Pokers lobby, under ”Alla turneringar” med namnet PokerNews $2000 Freeroll.

Denna freeroll är som sagt bara en i mängden freerolls som erbjuds hos William Hill, alla exklusiva för PokerNews. Schemat för kommande turneringar ser ut som följer:

$2,000 Freeroll
23 & 30 september

$20,000 Payday
19 september

Ta en titt på vår William Hill freerollsida för de fullständiga schemat över dessa freerolls.

Som ni ser spelas nästa $20,000 freeroll om bara fem dagar, den 19 september. För att spela i denna krävs det att ni spelat in 100 WH poäng. För att ge er en överblick över vad som väntar, kan vi jämföra med den första $20,000 William Hill Payday freerollen som spelades, den 22 augusti. Trots det otroliga värdet såg vi endast 284 spelare starta varav 30 av dessa spelade till sig prispengar. Detta gav dem en prischeck på minst $100, samtidigt som vinnaren gick ifrån med otroliga $5,400 och tvåan kunde inkassera $3,100.

Så för dessa 100 WH poäng som krävs för att registrera sig, var det ”genomsnittliga” inköpet för turneringen hela $80! Detta om man tar antalet spelare och delar dem med den garanterade prispotten, vilket då blir $80. Inte illa med tanke på att dessa 100 poäng motsvarar omkring $4 i betald rake. Inköpet till turneringen motsvarade alltså 20 gånger den rake som spelarna betalt.

Alla Club PokerNews freerolls hittar ni hos William Hill, i deras lobby under “Alla turneringar”
Alla Club PokerNews freerolls hittar ni hos William Hill, i deras lobby under “Alla turneringar”

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories