888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

UB & Absolute Poker $1,500 freerolls återvänder - Kräver endast en insättning!

Absolute Poker

En av de största orsakerna till varför ni bör välja Club PokerNews över andra konkurrenter på marknaden är att vi erbjuder våra läsare och spelare kampanjer och erbjudanden som sträcker sig under långa perioder, betydligt längre än kampanjer ni kanske hittar på andra sidor. Som om inte detta vore nog betyder ett spelkonto, öppnat hos någon av de operatörer vi samarbetar med, att ni får tillgång inte bara till aktuella utan också ALLA framtida kampanjer, livet ut!

Vad är då inte mer passande än att åter kunna presentera återkomsten av vår långvariga $1,500 freerollserie som vi håller i samarbete med UB Poker och Absolute Poker. Skulle du ännu inte sitta med ett konto hos något av dessa pokerrum, då är det hög tid att ni gör det, via Club PokerNews.

Med start från den 26 september fram tills den 19 december, erbjuder vi inte mindre än sju x $1,500 freerolls hos UB.com och Absolute. Är du en ny spelare behöver du öppna ett UB Poker konto eller ett Absolute Poker konto genom att använda våra länkar och därefter göra minst en minimum insättning. Görs detta, är ni garanterad inträde till de två nästkommande turneringarna på schemat.

Sitter du redan med ett konto hos någon av dessa pokerrum, ett konto öppnat via Club PokerNews, då behöver ni bara spela 150 raked händer under respektive kvalificeringsperiod för att kvala in er. Att spela ett x antal händer är betydligt enklare än att spela in poäng, då ni kan spela på allra lägsta nivå och nöta där för att få ihop händerna. Därmed minimerar ni eventuella risker och en låg insatt summa räcker här lång väg.

Kvalificerade spelare måste själva registrera sig till turneringen. Registreringen öppnar 24 timmar efter att kvalificeringsperioden löpt ut. Här nedan har ni alla datum när dessa turneringar spelas. Den gemensamma speltiden för alla turneringar är satt till 20:35 CET:

Sep 26
Okt 5 & 24
Nov 7 & 21
Dec 5 &19

Ta en titt på vår UB Poker eller Absolute Poker freerollsida för mer detaljerad information om de kommande turneringarna. Där finner ni även kvalificeringsperioden för alla turneringar.

Det är bäst att ni skyndar er, då nästa freeroll spelas redan nu på söndag. Än har ni tid att kvalificera er så öppna ert konto idag och gör er redo att kamma hem lite prispengar!

Vad tycker du?