Titan Poker $1,500 freerollserie - Lågt startfält garanterat!

Titan Poker

Freerollschemat för Club PokerNews spelare kan inte vara mer lockande än vad det är just nu, med mängder av freerolls som tillkommer titt som tätt. Idag har vi glädjen att presentera en ny freerollserie, värd sammanlagt $13,500 och denna gång från Titan Poker, en av de ledande operatörerna på iPokers nätverk, vilket också är orsaken till varför de ger Club PokerNews medlemmar hela 9 x $1,500 freerolls från nu fram tills slutet på året.

Dessa freerolls kommer att spelas varannan måndag klockan 17:35 GMT. För att kvalificera sig måste spelarna ha laddat ned Titan Poker genom PokerNews, öppnat ett nytt konto och spelat in 100 Titan Poker poäng under respektive kvalificeringsperiod. Dessa poäng används sedan för att köpa in sig i freerollen.

100 Titan poker poäng motsvarar endast strax över $5 i betald rake, vilket du spelar in inom timme eller kvällstid hos Titan Poker. Befintliga Titan spelare, som öppnat sitt konto genom PokerNews, är mer än välkomna att spela i denna och övriga Titan freerolls.

PokerNews $1,500 Titan Poker Freerolls

  • 6 & 20 september
  • 4 & 18 oktober
  • 1, 15 & 29 november
  • 13 & 27 december

Ta en titt på vår Titan Poker freerollsida för mer information om dessa freerolls.

Ta del av en insättningsbonus när du öppnar ditt Titan Poker konto och få 100 % upp till $500 på din första insättning. Nu är det inte bara Titan som erbjuder en fin freeroll på iPoker. Du hittar även en $1,500 serie hos Titan Poker, en serie som spelas två dagar innan respektive Mansion Poker freeroll.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories