PokerNews VPN - Spela onlinepoker säkert även på resande fot

PokerNews VPN

Säkerhet online är ett ämne som berör många, oavsett om det gäller att spela poker, handla varor eller att göra exempelvis bankärenden. Oavsett vad det än handlar om vill vi alla känna att de vi gör är säkert, utan att behöva oroa oss för att de vi gör, att våra uppgifter eller konton faller i utomståendes händer. Som pokerspelare, spelandes på höga nivåer, är detta ett oerhört känsligt ämne, då det dagligen kan röra sig om hundratusentals dollar som växlar händer eller som försvinner/tillkommer till spelarkontot. Vi på PokerNews kan nu stolt presentera en lösning till alla osäkra dataanvändare där ute, som vill känna sig extra säkra. Detta genom tjänsten PokerNews VPN, vårt Virituella privata nätverk (VPN).

Med detta system finns det två stora fördelar för pokerspelare. Först och främst kommer det att säkerställa säkerheten inom all online kommunikation för spelaren. En säker uppkoppling skapas mellan spelarens dator och VPN servern, vilket i sin tur betyder att det du gör inte kan kommas åt via ett lokalt nätverk. Detta är extra viktigt om det handlar om en spelare som är på resande fot och ofta spelar från olika platser runt om i världen. Lokala nätverk eller tillgängliga WI-Fi nätverk är i regel öppna till fler än bara en person och av den anledningen långt ifrån säkra eller ger den säkerhet som spelaren önskar.

Den andra stora fördelen är att oavsett vart än spelaren befinner sig i världen, kommer det att se ut so mom att spelaren befinner sig på en och samma plats hela tiden, då spelaren är kopplad till denna VPN server, som är stationär på en plats. Detta gör att spelaren inte bara kommer att kunna komma åt sitt pokerkonto utan också andra webbsidor, som i vissa delar av världen kan vara blockerade eller spärrade, av olika anledningar. Detta kan självfallet också gälla pokerrum som spärrat trafik från ett land som spelaren just nu råkar befinna sig i.

Förutom ovan nämnda fördelar finns det en rad andra faktorer som kan spela in, i valet att använda ett VPN. Vissa pokerrum tillåter exempelvis inte att flera användare har ett konto från samma IP-nummer, vilket kan uppstå om familjemedlemmar öppnar varsitt konto hemifrån. Genom att använda sig av PokerNews VPN kommer detta problem vara ett mine blott, och alla familjmedlemmar eller vänner som spelaren delar hus med, kan nu spela ostört utan några bekymmer.

PokerNews VPN's är fullständiga Secure Sockets Layer (SSL) VPN's vilket är den säkraste typen av VPN man kan hitta.

PokerNews VPN kostar förnärvarande $5 för 24-timmars tillgång men endast $25 för en hel månad!

Kensington Locks. Låser fyisiskt fast din laptop
Kensington Locks. Låser fyisiskt fast din laptop

Vill den resande spelaren säkerställa bästa tänkbara säkerhet för all internet aktivitet, under resans gång, rekommenderas spelaren att:

  • Köpa ett Kensington lås för att fysiskt låsa fast datorn på hotellet så att den inte stjäls.
  • Skydda lösenord – Att spara sina lösenord i en fil på datorn är långt ifrån det säkraste sättet att hålla koll på dem. Istället rekommederas att det används ett så kallat “Password Safe” program, som säkert lagrar alla lösenord åt användaren, utan risk att obehöriga kommer över dem. Här kan vi rekommendera exempelvis <a href="http://keepass.info">KeePass</a>.
  • Kryptera hårddisken – Även om någon skulle komma över eller stjäla en laptop, kan en kryptering av hårddisken skydda informationen på datorn vilket gör det omöjligt för utomstående att läsa eller ta del av information lagrad på datorn, även om hårddisken sätts in i en ny dator. Operativsystemet Windows 7 kommer med ett krypteringsprogram som heter BitLocker Data Encryption som kan användas till detta.
  • Använd en Virtual Private Network tjänst som PokerNews VPN.

Nu kan pokerspelare spela poker i alla världens hörn, utan att behöva oroa sig för obehörig tillgång, allt detta med hjälp av PokerNews VPN. Det är både enkelt, snabbt och framför allt säkert!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories