PartyPoker $7,500 Cash Runner freerollserie med två depositor freerolls

PartyPoker

Det hör inte till vanligheten att Club PokerNews medlemmar behöver vänta på nya, exklusiva kampanjer tillgängliga hos PartyPoker. Så är även fallet här, då vi kommer med två exklusiva freerolls i september. Till skillnad från många andra freerolls är kvalifikationskraven för dessa så lätta som det bara går. Vi har också något för både nya och befintliga PartyPoker spelare, som öppnar/öppnat sitt konto genom PokerNews.

PokerNews $500 freeroll för nya spelare
15 september klockan 14:35 EST
Denna freeroll är öppen för nya spelare som öppnat ett nytt konto hos PartyPoker under perioden 1 juli till 1 september. Det enda som krävs är att du som spelar gjort en insättning till ditt konto. Detta kan vara en normal insättning, en överföring från en annan spelare eller via vår exklusiva $50 GRATIS kampanj.

PokerNews $2,000 insättningsfreeroll
29 september klockan 14:35 EST
Denna freeroll är öppen för befintliga PokerNews spelare som öppnat sitt konto via PokerNews och gjort en insättning eller tagit del av vårt $50 GRATIS erbjudande under perioden 1-27 september.

Turneringen dyker upp i PartyPokers lobby två dagar innan den spelas och kvalificerade spelare måste själva registrera sig till freerollen.

Du kan med andra ord ta del av dessa två fantastiska freerolls utan att behöva spela en enda pokerhand för att kvalificera dig. Inte heller behöver du riskera dina egna pengar via någon insättning, då du även kvalificera dig genom vårt exklusiva gratis $50 UTAN insättning erbjudande. Nya spelare som fått tillgång till $500 freerollen kan också ta del av $2,000 freerollen genom att göra en egen insättning, efter att ha fått dessa gratis pengar.

Är du en av de spelare som öppnat ett PartyPoker konto genom PokerNews under de senaste tolv månaderna. I så fall har du haft tillgång till följande Club PokerNews erbjudanden:

Free $50 No Deposit Bonus
$20,000 Televised PartyPoker Big Game VI Freeroll
$23,000 WPT Rake Race
$1100 Summer Step-up Freerolls
$15000 Jumper Rake Race
$16000 WSOP Dream Package
Sony eReader Freeroll
Exklusive Aussie Millions Qualifiers
PokerNews Cup Freerolls & Qualifiers
Plus över $30,000 i kontantfreerolls.

Alla dessa kampanjer har anordnats exklusivt för Club PokerNews och mer är att vänta framöver. Detta om något vore en tillräckligt god anledning att öppna ett PartyPoker konto via PokerNews. Har spelarna erbjudits detta under det gångna året, då kan ni räkna med att något liknande kommer att erbjudas under de kommande 12 månaderna. Glöm inte bort att ta del av vårt GRATIS $50 erbjudande som inte kräver någon insättning från din sida. Detta är också ett fantastiskt sätt för dig att få tillgång till våra aktuella freerolls hos PartyPoker.

Dessa freerolls är den första delen av två i en $7,500 Cash Runner Serie anordnad för Club PokerNews medlemmar. Håll ögonen öppna nästa vecka då vi presenterar detaljer kring vårt nästa exklusiva erbjudande, Cash Runner Leaderboard rake race.

Vad tycker du?

Fler nyheter