Party introducerar det spelet Double Hold´em

Double Hold´em hos PartyPoker

Nya spel kommer och går inom poker men de som lyckas stanna och växa i popularitet är få. Nu har dock PartyPoker kommit med ett nytt spel som kanske är ett av dessa som lyckas slå igenom. Spelet har de valt att kalla Double Hold’em. Spelet är precis som Texas Hold’em med undantag för en stor skillnad. Spelarna får här tre hålkort, där spelaren måste välja ett så kallat ”point card” efter att floppen delats ut, men innan man börjar satsa.

Exempel på hur spelet fungerar
Låt oss ta ett exempel för att förklara systemet. Säg att ni sitter med A-K-T och du skulle här välja esset som ”point card”. Detta skulle betyda att ni antingen sitter med A-K eller A-T. Därefter spelas handen som vanlig hold´em, och den starkaste av de två handkombinationerna kommer att vara den ni spelar efter rivern. Som ni kanske anar kan detta spel framkalla mängder av action då handens värde kan ändra drastiskt och snabbt allt eftersom fler kort delas ut.

Låter detta lockande? Varför inte bege dig över till Party Poker och pröva på spelet. Samtidigt kan ni också ta del av vårt exklusiva erbjudande som ger dig gratis pengar att spela med hos Party!

För att kunna få dessa pengar måste ni ladda ner PartyPokers mjukvara genom PokerNews, skapa ett konto, använda er av bonuskoden PN50FREE och därefter registrera er på vår PartyPoker kampanjsida. När din ansökan godkänts kommer ni inom två arbetsdagar få $25 direkt insatt på ert konto som ni kan spela för och ytterligare $25 insatt på ditt bonuskonto, pengar som släpps efter att ni spelat in 200 PartyPoker poäng.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories