Mansion Poker $1,200 freerollserie - Lågt startfält garanterat

Mansion Poker

Freerollschemat för Club PokerNews spelare kan inte vara mer lockande än vad det är just nu, med mängder av freerolls som tillkommer titt som tätt. Idag har vi på PokerNews glädjen att presentera en ny freerollserie, värd sammanlagt $10,800 och denna gång från Mansion Poker. Ännu en gång visar de varför de tillhör en av de större rummen på iPokers nätverk, genom att ge Club PokerNews medlemmar hela 9 x $1,200 freerolls från nu fram tills slutet på året.

Dessa freerolls kommer att spelas varannan onsdag klockan 17:35 GMT. För att kvalificera sig måste spelarna ha laddat ned Mansion Poker genom PokerNews, öppnat ett nytt konto och spelat in 25 Mansion poäng under respektive kvalificeringsperiod. Dessa poäng används sedan för att köpa in sig i freerollen.

25 Mansion poker poäng motsvarar endast strax över $1 i betald rake, vilket du spelar in inom nolltid. Befintliga Mansion Poker spelare, som öppnat sitt konto genom PokerNews, är mer än välkomna att spela i denna och övriga MANSION Poker freerolls.

PokerNews $1,200 Freerolls

  • 8 & 22 september
  • 6 & 20 oktober
  • 3 & 17 november
  • 1,15 & 29 december

Ta en titt på vår Mansion Poker freerollsida för mer information om dessa freerolls.

Ta del av en insättningsbonus när du öppnar ditt Mansion Poker konto och få 100 % upp till $500 på din första insättning. Nu är det inte bara Mansion som erbjuder en fin freeroll på iPoker. Du hittar även en $1,500 serie hos Titan Poker, en serie som spelas två dagar innan respektive Mansion Poker freeroll.

Vad tycker du?

Fler nyheter