Isildur1 nu som grolongo på PokerStars?

Isildur1 nu som grolongo?

Det var en tid sedan vi senast såg Isildur1 spela på Full Tilt Poker och ännu längre sedan vi såg han spela i både den näststörsta och största potten någonsin inom onlinepokerns historia. Varje gång Isildur1 satte sig ned vid borden flockades railbirds till borden för att se svensken i action. Som ni säkert minns lyckades han spela av Tom "durrrr" Dwan otroliga $6 miljoner innan det vände och gick rakt utför. Det tog inte slut vid nollstrecket utan fortsatte även ned i de röda, för att sluta back på över $2,4 miljoner.

Pokermagazine rapporterade dock förra veckan att de skådat Isildur1 sittandes vid ett $500/$1000 PLO bord på Full Tilt men fick aldrig något spel och försvann därför snabbt igen. Det har dock börjat cirkulera ett rykte på diverse pokerforum, där det hävdas att en ny spelare som dykt upp, dock på PokerStars, som många hävdar är ingen mindre än Isildur1. Enligt uppgifter hämtade från bland annat HighStakesdb.com så ska spelaren Grolongo komma från Göteborg, spela väldigt likt Isildur 1 och vara villig att möta vem som helst. Bland annat har han setts spela motBrian Hastings, Phil Galfond och Criel Schneller. De svängingar som vi såg Isildur1 uppleva på FullTilt upplever nu också grolongo på PokerStars, där han ena dagen var upp $80,000 bara för att nästa dag tappa $70,000. Det ska tilläggas att det här spelas $50/$100 bord och inte $500/$1000 bord som på FTP.

Stämmer det att de är Isildur1 eller Viktor Blom, som vi tror är spelaren som döljer sig bakom nicket och att Isildur1 och grolongo båda Bloms konton, då kan vi räkna med att få se gott om action även på PokerStars framöver, det vill säga om hans bankroll står pall för dessa svängningar. Enligt PokerTableRatings ska han just nu, räknat fram till idag, ligger i rött med $41,600. Detta efter att ha suttit med ett plus på $67,000 för bara två dagar sedan, den 8 september.

Varför inte bege dig över till PokerStars.com och själv skapa dig en uppfattning om det verkligen är Isildur1 eller inte. När du ändå är där, kan du passa på att spela in 75 VPP under september. Gör du detta, med ett PokerStars konto öppnat via PokerNews, får du spela i en massiv $10,000 Sunday Million freeroll i början på oktober. En Sunday Millions biljett kan bli din, som sedan kan leda till en förstaplats i turneringen. Detta betyder att du helt gratis skulle kunna spela in över $200,000!

Vad tycker du?

Register to leave a comment

Fler nyheter

Other Stories