WSOP 2018

Fyra kvar i WSOPE High Roller Heads-Up – Gus Hansen är en

Gus Hansen i WSOPE Event #4 £10,350 NLHE Heads-Up

Hela 103 spelare valde att ställa upp i World Series of Poker Europe £10,350 NLHE Heads-Up och av dessa återstår det nu 3 tunga spelare, Gus Hansen, Ram Vaswani, Andrew Feldman tillsammans med det något okände Jim Collopy. Arrangörerna hade hoppats på att se 64 spelare komma till start, samtidigt som spelare var tveksamma till om ens så många skulle komma till start. Nu fick vi som sagt nästan se dubbelt så många som arrangörerna hoppats på och av dessa återstår nu som sagt 4 spelare.

Bland de som lyckades ta sig in i pengarna i detta event hittar vi bland annat Phil Ivey, Howard Lederer, Neil Channing, Huck Seed och Daniel Negreanu, tillsammans med de norska spelarna Marius Torbergsen och Sondre Svanevik. Inte lika bra gick det för svenskarna Victor Blom, Erik "Erik123" Sagström, Joel "Odonkor1" Nordkvist och Mikael Thuritz, som alla försvann redan under den första speldagen. Nordkvist föll på Huck Seed i andra omgången, Sagström fick se sig utslagen av Phil Ivey även han i omgång två samtidigt som Viktor Blom åkte redan i första omgången mot Amit Makhija och Thuritz såg sig besegrad av Andrew Robl.

Idag ska vi se följande semifinaler:
Gus Hansen vs. Andrew Feldman
Jim Collopy vs. Ram Vaswani

Vinnarna av respektive semi går sedan vidare för att spela finalen, i bäst av tre matcher. Vinnaren av turneringen kan räkna med att inkassera massiva £288,409 samtidigt som tvåan går ifrån turneringen med £178,211. Oavsett hur det än går idag, är de fyra kvarvarande spelarna garanterade minst £96,212 för sin prestation i detta event.

Ni kan följa uppgörelsen i WSOPE Event #4, £10,350 High Roller Heads-Up direkt via PokerNews och vår WSOPE-LIVE rapportering.

Samtidigt bör ni inte heller missa WSOPE Main Event som inleds idag, med dag 1a som redan startat. Med i dagens startfält hittar vi bland annat Jason Mercier, Michael Mizrachi och svenske Christer Björin, som redan lyckats med att prestera två finalbord i årets WSOP-E!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories