En het Sam Trickett vann i helgen PartyPoker World Open VI

Sam Trickett - PartyPoker World Open IV vinnare

Sam Trickett är en spelare som går riktigt bra just nu. Efter att ha tagit sig till två finalbord under årets World Series of Poker, med en andra och en sjundeplats som resultat, lyckades Trickett i det senaste EPT-eventet i Portugal, EPT Vilamoura, även där ta sig till finalbordet, för att till sist sluta på en fjärdeplats. Dessa tre placeringar har gjort att engelsmannen spelat in närmare $830,000 sedan början på juni.

Nu kan han också lägga till $200,000 efter segern i PartyPoker World Open VI, vilket gör att på mindre än fyra månader så har denna 24-åring spelat in över 7 miljoner svenska kronor, till stor glädje kan man tänka sig, för hans sponsor Titan Poker, som han anslöt sig till nyligen. Segern i World Open kom efter att han besegrat pokertalangen Yevgeniy Timoshenko heads-up, där Trickett lyckades spika ett tvåpar på rivern mot Timoshenkos par i ess. Sam satt med {9-Clubs}{10-Clubs} mot Yevginy´s {A-Hearts}{4-Hearts} på en bräda som visade {A-Clubs}{5-Clubs}{10-Hearts}{2-Hearts}{9-Diamonds}. Efter rivern betade Timoshenko ut och Trickett svarade med att ställa all-in. En något uppgiven Timoshenko svarade med att säga ”I guess i call” för att sedan, till sin besvikelse, se Tricketts tvåpar. För sin andraplats inkasserade Timoshenko $110,000.

I finalen fick vi också se Toby Lewis, Tricketts motståndare och överman i EPT Vilamoura som Lewis vann, en seger som gav honom €467,835. I denna turnering fick han nöja sig med en tredjeplats. Vi såg även John Duthie, mannen som grundade European Poker Tour, ta sig till denna final, men där han slogs ut på en femteplats, bakom finländaren Juha Helppi.

Resultat PartyPoker World Open VI
1. Sam Trickett, $200 000
2. Yevgeniy Timoshenko, $110 000
3. Toby Lewis, $75 000
4. Juha Helppi, $35 000
5. John Duthie, $25 000
6. Andrew Robl, $20 000
7. Dale Hoy, $15 000

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories