Björin och Gavatin spelar idag dag 2 i English Poker Open 2010

English Poker Open 2010

England och London fortsätter att vara centrum för live-poker i Europa för tillfället och just nu pågår English Poker Open som idag ser den andra speldagen inledas, detta efter att dag 1a och 1b klarats av. Totalt fick vi se 193 spelare komma till start i detta event, varav 93 lyckades avancera vidare till den andra speldagen. Av dessa kommer 18 spelare få vara med och dela på de £1,675,000 som årets prispott landade på. Vinnaren av turneringen kan räkna med att inkassera £220,650 eller 2,4 miljoner svenska kronor.

I ledning inför den andra speldagen hittade vi Mathew Frankland, hållandes 99,000 marker, följt av Chuck Clark med 90,900. Uppe i toppen hittar vi också Steve Sung, Peter Jetten och svenske Daniel Lundqvist. Vidare är också två andra svenskar, Mats Gavatin och pokerveteranen Christer Björin. De får sällskap av high stakes spelaren David ”Viffer” Peat, vackra Liv Boeree och vinnaren av nyligen avslutade WPT London Poker Classic, Jake Cody.

Intresserade kan se en webbcast direkt från turneringen via den officiella hemsidan för English Poker Open

En del av er kanske kommer ihåg fjolårets event, där vi såg Michael Tureniec, som då just hade tagit sig till finalbordet i Partouche Poker Tour och direkt efter tog sig till finalen EPO 2009, där han till sist slutade tvåa bakom David La Ronde

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories