$2,770 freeroll hos Poker770 nu på söndag - Kräver endast lösenord!

Poker770

PokerNews är inte bara en sida som förser sina besökare med mängder av nyheter, heta kampanjer och exklusiva erbjudanden. Vi är också ett av väldigt få ställen som också levererar gratisturneringar till ALLA SPELARE oavsett om spelarens konto öppnats via PokerNews eller inte. Ta bara en titt på vår fantastiska $2,770 freerollserie from Poker770 som är öppen för alla spelare med ett Poker770 konto!

Nästa freeroll spelas nu på söndag, den 26 september klockan 21:35 GMT. Allt ni behöver för att spela i denna freeroll är ett Poker770 konto som ni gjort minst en minimuminsättning på samt ett lösenord vilket släpps i denna artikel samma dag som turneringen spelas. Deltagande spelare måste använda sig av detta lösenord vid registrering till turneringen, en registrering som öppnar två timmar innan start. Det kanske bästa med denna freeroll är också möjligheten att göra obegränsat med $1 rebuys fram tills första pausen.

Denna freerolls lösenord är:

26-Sep Password: pkr77

10-Oct Password: pnews770


28-Nov Password: pokerpn


12-Dec Password: hppyny

Ni hittar PokerNews alla $2,770 freerolls under fliken schemalagda turneringar i Poker770s turneringslobby.

Denna otroliga freerollserie som är öppen för alla spelare fortsätter under de kvarvarande månaderna med den avslutande freeroll den 12 december.

Har du inte ett Poker770 konto kan vi rekommendera att ni öppnar ett idag. Inte nog med att ni har möjligheten att spela i ovan nämnda freeroll, ni får då också tillgång till våra exklusiva Poker770 $2,770 freerolls, enbart öppna för PokerNews spelare. Så ladda ner Poker770 mjukvara via PokerNews och öppna ditt konto idag.

Detta är inte allt, vi kan också erbjuda ett Gratis £50 prispaket - Utan insättningskrav till alla nya spelare. Detta paket består av:

  • ***EXCLUSIVE 770 PROMO LINK***
  • £5 insatt direkt på ditt spelkonto (riktiga pengar)
  • Inbjudan till en turnering värd £20, enbart för nya spelare
  • £25 i bonuskrediter, som släpps genom kontantspel
  • KRÄVER INGEN INSÄTTNING!

Med andra ord har ni en mängd orsaker till varför just ni bör ansluta er till Poker770 via oss på PokerNews!

Vad tycker du?

Fler nyheter