WSOP 2018

$22,500 i exklusiva freerolls från Lock Poker, några utan insättningskrav

Lock Poker

Det är alltid skönt att komma in i något redan från gatuplan och därmed vara med om en kampanj redan från start. Detta är exakt vad vi erbjuder er här hos speloperatören Lock Poker. Vi tror starkt på att detta är en operatör som vi tror kommer att gå långt, därför är det hög tid för er att öppna ett Lock Poker konto via Club PokerNews.

Att ni bör öppna ert konto just nu är för att ni inte ska gå miste om ett enda erbjudande i denna kampanj, där ni erbjuds freerolls sammanlagt värda $22,350. Bäst av allt med dessa freerolls är att vissa inte kräver några som helst prestationer, varken insättning eller inspelade poäng. Som en Lock Poker spelare som öppnat sitt konto genom PokerNews får ni också tillgång till vår exklusiva insättningsbonus på upp till $1,000 samt att ni även kan ta del av alla framtida erbjudanden som vi på PokerNews anordnar med Lock.

Freerolls som bara kräver ett konto
Det första som många spelare troligen höjde ögonbrynen för måste vara dessa freerolls. Det spelciella med dessa är att spelarna ENDAST behöver ha ett Lock Poker konto öppnat via PokerNews. Till skillnad från många andra freerolls kräver dessa turneringar ingen insättning eller krav på inspelade poäng. Allt ni behöver är ett Lock Poker konto som öppnats via PokerNews. Det är allt som krävs för att spela.

Vi erbjuder två $750 freerolls samt en $1,000 freeroll under perioden 21 september till 14 november. Alla dessa är helt gratis att spela men där spelarna tillåts att göra obegränsat med $1 rebuys fram till första pausen.

$750 Freerolls: 21 september, 17 oktober
$1,000 Freeroll: 14 november

Gemensam spelstart för dessa tre freerolls är satt till 13:35 EST, 19:35 svensk tid. Ta en titt på vår Lock Poker freerollsida för fler detaljer kring dessa turneringar.[/I]

Only 6 sign ups so far to the first $750 Freeroll
Only 6 sign ups so far to the first $750 Freeroll

$2,500 freerollserie
Förutom de tre freerolls vi nämnt här ovan kan ni även ta del av en massiv $2,500 freerollserie med totalt åtta freerolls på schemat. Dessa turneringar drar igång under oktober och pågår sedan fram till januari. För att kunna spela i dessa turneringar måste ni ha laddat ned Lock Poker via PokerNews, öppnat ett konto, gjort en insättning och spelat in 25 Lock Poker poäng till varje freeroll. Dessa poäng används sedan för att ”köpa in sig” i turneringen.

$2,500 Freerolls

  • 5 & 19 oktober
  • 2, 16, 30 november
  • 14 & 28 december
  • 11 januari

(All at 16:05 EST)[/B]

Alla freeroll som vi nämnt här ovan erbjuder ett utmärkt värde till våra spelare. Då Lock Poker och nätverket de tillhör, Merge Network, båda är relativt nya kan de spelare som tar del av dessa turneringar vänta sig ett lågt deltagarantal, vilket betyder en enklare väg till pengarna.

$1,000 insättningsbonus – Exklusivt för PokerNews
Den normala bonusen ni erbjuds hos Lock Poker ligger på $600 men via PokerNews erbjuds ni en otrolig bonus på 100 % upp till $1,000 vid första insättningen. Se dock till att ni använder er av bonuskoden PNEWS1000. Samtidigt som ni spelar in dessa 25 poäng till de olika $2,500 freerolls, kan ni passa på att spela in för denna bonus.

Det finns en mängd anledningar till varför Lock Poker är ett suveränt ställe för poker. De erbjuder bland annat en $1,000 Royal Flush bonusar samt Bad Beat jackpott. Men detta är inte allt, hos LockPoker kan ni även spela de lite mer udda spelen som badugi, ace 5 lowball 2 till 7 tripple draw och razz samt att ni har möjligheten att använda funktioner som att ”visa ett kort”, ”rabbit hunting” och ”run it twice”.

Vad tycker du?

Fler nyheter