$10k Sunday Million freeroll hos PokerStars med enklare krav

Pokerstars

För fjärde månaden i rad kommer Club PokerNews spelare få chansen att spela i en av nätets största freerolls, detta gäller vår $10,000 Sunday Million Freeroll hos PokerStars. Inte nog med att det står mängder av kontanter på spel i freerollen, dessutom kommer hela 22 spelare att gå ifrån turneringen med varsin $215 Sunday Million biljettt samt att över 200 lyckliga spelare får varsin $11 turneringsbiljett.

Denna turnering är satt att spelas den 10 oktober klockan 14:35 EST. Sök efter turneringen med turnerings-ID 304570762.

Prispotten
1 plats: $1,241
2 plats: $711
3 plats: $496
4 plats: $281
5-25 plats: $215 Sunday Million biljett
26-275 plats: $11 turneringsbiljett

Sitter du inte redan med ett PokerStars konto öppnat genom PokerNews, måste du se till att skaffa ett, därefter göra en insättning och spela in 75 VPP under perioden 1-30 september. Freerollen är inte enbart för nya spelare då även befintliga PokerStars spelare också är välkomna, så länge ovan nämnda krav uppfyllts. Alla kvalificerade spelare måste själva registrera sig till turneringen när alla krav uppfyllts.

Tillhör du den skaran spelare som redan spelat i en av dessa enorma freerolls, kanske du har märkt att kraven ändrats, till de bättre för er spelare. Istället för tidigare 250 VPP krävs det nu bara 75 VPP, alltså en sänkning på 175VPP. Översatt i spel innebär 75 VPP motsvarande strax under $13 i betald rake, vilket i sin tur är översatt till strax under 400 spelade händer på $0.25/$0.50 No Limit hold´em nivån, eller 13 spelade $11 SNG.

Har du hittat något annat ställe som erbjuder freerolls med en femsiffrig prispott? Här på PokerNews är dessa ett återkommande erbjudande som ges våra spelare. Som ni såg är detta den fjärde PokerStars freerollen i lika många månader där vi erbjudit en prispott på $10,000 med både kontanter och turneringsbiljetter som priser. Bäst av allt är att denna $215 Sunday Million biljett teoretiskt sett kan förvandlas till flera hundratusen dollar, om du skulle gå och vinna turneringen. Detta skulle göra dig till miljonär och till vilken kostnad, jo 75 VPP! I juli månads freeroll såg vi 740 spelare komma till start, vilket också var omkring de antalet startande i förra månadens turnering. Med tanke på att vi erbjuder 239 betalande platser innebär det att drygt var tredje spelare går ifrån turneringen med ett pris!

Vi vill också passa på att påminna alla kvalificerade spelare att inte missa söndagens $10,000 WCOOP Freeroll. Den lyckliga vinnaren av denna freeroll kommer att gå ifrån turneringen med en biljett till World Championship of Online Poker Main Event värt hela $5,200 samt att platserna 2-23 får varsin $215 WCOOP biljett!

Vad tycker du?

Fler nyheter