Ziigmund tagit sig en för många igen?

Illari "Ziigmund" Sahamies

Att high stakes spelare Ilari Sahamies inte spottar i flaskan är väl knappast någon nyhet. Vi har vid ett flertal tillfällen hört talas om ”Ziigmunds” festande, när han satt sig ned vid pokerborden i berusat tillstånd och spelat bort hundratusentals dollar. Frågan är nu om han inte tagit sig en för många igen, med tanke på hans val av present till hans vän och finske skådespelaren Jasper Pääkkönen, en människa som tanker på miljön, aldrig ägt en bil och som älskar att fiska.

Vad skulle du välja att köpa för present till en människa som tänker på miljön och gillar att fiska? En fiskeresa kanske? Detta var dock inte vad "Ziigmund" valde, då han istället gav Jasper en begagnad Peugeot 405 från 1995 med närmare 25,000 mil på mätaren, detta till en människa som aldrig ägt en bil. Jasper fiskeintresse är vida spritt och därför gav också stora delar av de 150 personer som kommit till hans födelsedagsparty fiskeprylar, eller presenter som hade ett inslag av ”grönt” i dem, som en elektrisk skoter eller en ballongflygning.

Han gav mig en begagnad Peugeot 405 från 1995, med närmare 25,000 mil på mätaren, sa en skrattandes Jasper. Jag har aldrig tidigare ägt en bil och kommer heller aldrig göra det, och därför beslöt jag mig för att sälja den och använda pengarna till något roligt istället.

Ett klokt beslut och slutligen en nöjd födelsedagsfirare

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories