William Hill $2,000 freeroll denna vecka - Enkel kvalificering

William Hill Poker

Med den massiva $20,000 freerollen som spelades förra helgen kommer nu William Hill tillbaka med en ny freeroll, denna gång en $2,000 freeroll som spelas nu på torsdag den 26 augusti klockan 19:35 GMT. Detta är bara en i mängden $2,000 freerolls som William Hill erbjuder i deras otroliga $70,000 freerollserie. Bäst av allt är att kvalificeringen till dessa freerolls hos detta iPokerrum kunde inte vara enklare!

Allt du behöver göra är att ladda ner William Hill Poker via PokerNews, öppna ett konto och spela in hela 2 WH poäng under perioden 4-25 augusti klockan 19:34 GMT. Med andra ord har du fram tills minuten innan freerollen startar på dig att kvalificera dig. Dessa inspelade poäng använder du sedan för att "köpa in dig" i freerollen!

Befintliga William Hill Poker spelare, som öppnat sitt konto via PokerNews är mer än välkomna att spela i denna och övriga WH freerolls, så länge respektive poängkrav uppfyllts.

2 William Hill poäng motsvarar ynka 3 cents i betald rake, vilket kan motsvara ett varv vid ett cash bord. Nu ska det också tilläggas att freerollen har ett tak på 1000 spelare, vilket gör att dessa 3 cent kan motsvara ett inköp på $2, om varje person skulle ha köpt in sig till turneringen.

Ni hittar freerollen i William Hills lobby under fliken schemalagda turneringar med namnet PokerNews $2000 Freeroll.

Förutom denna freeroll står det även en mängd andra freerolls och väntar på att starta. Näst ut i denna serie väntar:

$2,000 Freeroll
2, 9, 16, 23, 30 september

$20,000 Payday
19 september

Ta en titt på vår William Hill Poker freerollsida där ni hittar de fullständiga spelschemat för alla dessa freerolls i denna $70,000 freerollserie.

Är du ännu inte övertygad?

Den 22 augusti höll vi i den allra första $20,000 William Hill Payday freerollen, en freeroll som "kostade" endast 100 WH poäng att spela. Trots ett sådant otroligt värde såg vi endast 284 spelare starta, vilket gjorde att 30 spelare fick betalt, där den sämst betalda spelare gick hem med $100 och vinnare kunde inkassera massiva $5,400 samtidigt som tvåan tog hem $3,100.

Detta innebär att dessa 100 WH poäng som spelarna betalade i inköp, motsvarade ett värde på $80. Inte illa om man tänker att dessa 100 poäng i sin tur innebär under $4 i betald rake!

Vad tycker du?

Fler nyheter