Veckans PartyPoker: Tony G & Devilfish, Big Game på TV & WPT Borgata

Team PartyPoker Tony G

Återigen vill vi önska er välkomna till en ny vecka hos PartyPoker där vi i denna artikel ger er en inblick i vad som händer hos Party Poker just nu, vad ni inte bör missa samt lite annat smått och gott.

Tony G & Devilfish
Som vanligt när det gäller PartyPoker proffset Tony G, bjuds vi på en livlig och underhållande blogg, där han bland annat talar om hur han ser fram emot kommande WPT London, hur han krossade Mike Matusows och hans tankar kring den kommande självbiografin skriven av Dave ”Devilfish” Ulliott. I bloggen kan man bland annat läsa:

“I now refer you to the Times a couple of days ago. There was a story about massive whales in the ocean and the headline is: ‘Once I was the devilfish – but now I just want a tickle.’ Is this an accurate assessment? On ya bike fishy!”

Han tog sig också tid att slänga en kommentar kring nyheten där några ryssar spänt fast en åsna i en fallskärm och låtit den hänga och dingla I luften. Han hade ett meddelande till speciellt två spelare:

“Neil Channing – you are coming – cheer up! Roland de Wolfe – you are a donkey in a wolf’s clothing – little red riding donk.”

Spana in Tony G´s PartyPoker blogg.

Full House kampanjen pågår fortfarande!
Under augusti månad erbjuds ni hela $350,000 i extra priser hos PartyPoker, genom deras Full House kampanj. Ni kan där ta del av en massiv $100,000 Grand Final, samt $10,000 freerolls varje VECKA! För att få spela i veckans $10,000 freeroll behöver ni bara spela in en ynka poäng under tre olika dagar. Därefter har ni en plats I freerollen. Skulle ni kvala in till två eller flera $10,000 freerolls, då får ni också en plats i $100k finalen!

Utöver dessa turneringar finns det även $50,000 att vinna i ett Cash Game Race, för Brons, Silver och Guld spelare och en otrolig $160,000 SNG Jackpott som tilldelas första spelaren att vinna fem SNG I rad, med priser från $10,000 till $50,000 beroendes på vilken inköpsnivå spelaren vinner på.

Gör allt och lite till helt GRATIS genom PokerNews $50 GRATIS kampanj
Vid det här laget har det knappast undgått någon att vi här på PokerNews erbjuder våra läsare en fantastisk bonus hos PartyPoker, utan att spelarna själva behöver riskera ett enda öre av sina egna pengar. Denna industriledande kampanj ger dig $50 helt GRATIS, och allt som krävs är att ni skapar ett PartyPoker konto genom PokerNews.

Först måste ni ladda ner PartyPoker genom en PokerNews länk, skapa ett konto, använda er av bonuskoden PN50FREE och därefter registrera er på vår kampanjsida. När din ansökan godkänts kommer ni inom två arbetsdagar få $25 direkt insatt på ert konto som ni kan spela för och ytterligare $25 insatt på ditt bonuskonto, pengar som släpps efter att ni spelat in 200 PartyPoker poäng.

Veckans PartyPoker: Tony G & Devilfish, Big Game på TV & WPT Borgata 101

WPT Borgata satelliter tillgängliga
Ni har ända fram till den 5 september på er att säkra en plats till World Poker Tour Borgata Poker Open som spelas i Atlantic City, USA. Detta event går av stapeln den 19-24 september och ni kan vinna er ett paket värt $7,500 som inkluderar inköp till Main Event värt $3,500 samt $2,250 till resa och utgifter samt sju natters boende på ett förstklassigt hotell.

Vill ni satsa direkt på veckofinalen där ni kan säkra er detta paket, kan ni köpa in er direkt för $320. Finalen spelas varje söndag klockan 15:20 ET. Ni kan som sagt också kvala in till denna final helt gratis eller från låga $1. Allt ni behöverär ett PartyPoker konto.

Se Big Game IV online
Fram tills nyligen kunde endast tittar i Storbritannien se de senaste avsnitten från PartyPoker Big Game IV, ett event sponsrat av både PartyPoker och PokerNews. Nu har dock PartyPoker börjat ladda upp avsnitten via deras blogg och spelare världen över kan nu ta del av detta händelserika spel. Med Pete Wiffer vid bordet är vi garanterade att få pokerunderhållning på allra högsta nivå.

Avsnitt 3

You need to install or upgrade Flash Player to view this content, install or upgrade by clicking here.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories