WSOP 2018

PokerStars släpper officiellt uttalande kring Negreanus kommentar om Duke

Team PokerStars Daniel Negreanu

Daniel Negreanus kommentarer om Annie Duke har verkligen skapat turbulens i media och på hemsidor. Som vi nämnde igår, valde Annie Duke att öppet publicera ett brev riktat till PokerStars, där hon menade på att hon var besviken över PokerStars agerande i ärendet och att speloperatören inte tagit avstånd från de kommentarer och åsikter som Daniel Negreanu kom med.

Hennes beslut att gå den här vägen skapade debatt både bland spelare och läsare, där många lämnade sina åsikter som kommentarer till inlägget på hennes hemsida. Kommentarerna var blandade, där en del av läsarna klankade ned på Dukes agerande medan andra gav henne medhåll och tyckte hon gjort rätt.

Nu har dock PokerStars valt att komma med ett officiellt uttalande kring incidenten och här nedan har ni vad de hade att säga:

PokerStars stöder inte användning av nedlåtande eller kränkande språk riktad till någon annan spelare. Detta var en personlig fråga mellan två spelare och vi önskar att bättre vetande hade använts vid valet av ord.

När det gäller de "öppna brevet till PokerStars" publicerat på Annie Duke´s sida, hanterar vår kundtjänst mer än 10.000 e-postmeddelanden per dag, och detta var ett fall där vår anställd felaktigt spekulerat med personliga åsikt som resulterat i ett övertramp i deras befogenhet. Oavsett vad så stämmer det inte att representanten från kundtjänst höll med Daniel i hans uttalande, eller stod bakom det som sagts, något som Duke hävdar på sin sida. Detta var inte på några vis ett officiellt uttalande från PokerStars sida. Har det så hävdats, är detta felaktigt.

Ni vet väl att ni kan följa oss via twitter där ni får alla de senaste nyheterna levererade direk till dig!

Än är det inte försent att kvala in till vår exklusiva $10,000 WCOOP freeroll som spelas I september. Den lyckliga vinnaren i denna freeroll kommer gå ifrån turneringen med en WCOOP Main Event biljett värd otroliga $5,200. Dessutom kommer 23 lyckliga spelare vinna varsin WCOOP biljett värd $215.

Allt ni behöver göra är att spela in 250 VPP under augusti månad för att bli kvalificerad till denna freeroll. Nu ska det tilläggas att detta gäller endast spelare som öppnat sitt PokerStars konto via PokerNews!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories