PokerNews $1,000 Open Serie hos Bodog - Öppen för alla!

Bodog

Det dröjde inte länge efter att deras $500 freerollserie hade upphört innan vi fick se Bodog bjuda Club Pokernews medlemmar på fler exklusiva freerolls med adderat värde, men denna gång med hela $1,000 i garanterad prispott och bäst av allt är att denna serie är öppen för alla spelare, oavsett vart och hur de öppnat sitt Bodog konto.

Denna Bodog $1,000 Open Series erbjuder totalt fyra $1,000 turneringar från den 5 september till den 31 oktober där de två första är freerolls men som erbjuder obegränsat med $1 rebuys fram till den första pausen och där de två sista är normala rebuy turneringar med ett inköp på $1+$0.10. Även i denna kan spelarna göra obegränsat med $1 rebuys fram till första pausen.

5 september klockan 14:35 EST - PokerNews $1k Open Freeroll:
Inget inköp, obegränsat med $1 rebuys fram till första pausen

3 oktober klockan 14:35 EST - PokerNews $1k Open Freeroll:
Inget inköp, obegränsat med $1 rebuys fram till första pausen

17 oktober klockan 14:35 EST - PokerNews $1k added turnering:
$1+$0.1 i inköp, obegränsat med $1 rebuys fram till första pausen

31 oktober klockan 14:35 EST - PokerNews $1k added turnering:
$1+$0.1 i inköp, obegränsat med $1 rebuys fram till första pausen

Till skillnad från många av våra andra erbjudanden här på PokerNews, är dessa freerolls och turneringar öppna för alla spelare, oavsett vart kontot öppnats ifrån. Allt ni behöver är ett Bodog poker konto, ha gjort en insättning och använda er av lösenordet som presenteras i vår Bodog recension samma dag som turneringen spelas.

Självfallet kan ni som ännu inte sitter med ett Bodog konto öppna ett via PokerNews. Gör ni så, kan ni även ta del av vår insättningsbonus på massiva 100 % upp till $1,100. Med ett konto öppnat via oss får ni även tillgång till alla framtida kampanjer som vi anordnar med Bodog.

Lösenorden kommer att presenteras här nedan, samma dag som respektive event spelas...

5 september PokerNews $1K freeroll lösenord ($1 re-buys & add on): "pnews"

3 oktober PokerNews $1K freeroll lösenord ($1 re-buys & add on): "pn3ws"

17 oktober $1 PokerNews Open Event w/ $1,000 Cash Added + $1 re-buys & add on - lösenord: "pnews"

31 oktober 31st $1 PokerNews Open Event w/ $1,000 Cash Added + $1 re-buys & add on - lösenord: "1k4me"

Vad tycker du?

Fler nyheter