PKR.com släpper version 2.0 – Största uppdatering sedan lansering

PKR.com

Nästa generations pokerrum, PKR.com, kom idag med deras senaste uppdatering till deras innovative mjukvara och pokerplattform. Detta är den största uppdateringen som operatören släpper sedan lanseringen för fyra år sedan. De har valt att kalla denna version PKR 2.0, en version som innefattar en helt omgjord användarinterface, vilket operatören menar på kommer att göra spelupplevelsen både enklare och mer njutbar.

Med i denna uppdatering kommer också en total genomgång av deras lobby för att göra det enklare för spelare att hitta spel genom deras så kallade “Game wizard”. Den nya versionen består också av ett helt nytt multi-tabling system vilket gör det möjligt för spelare hos PKR.com att spela på upp till nio bord samtidigt.
Leon Walters, PKR.com’s driftchef hade följande att säga om denna uppdatering:
- Version 2.0 av PKR har legat i arbete under drygt ett års tid och detta är bara starten på vad vi har planerat för den närmsta framtiden. Version 2.0 handlar främst om att göra PKR till en lättare och mer rogivande plats att spela på.
Intervju med Leon Walters

PKRs marknadschef, Simon Prodger kom med dessa kommentarer kring lanseringen:
- Version 2.0 markerar det första stora steget i en kommande utveckling inom PKR. Ändringarna som har genomförts har gjorts som en följd av återkoppling vi fått från spelare, vilket är en nyckelfaktor i utvecklingen. Nästa generationens pokerrum, PKR, vill verkligen lyssna på sina spelare och detta reflekteras i denna nya version.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories