"durrrr" Challenge: 92 dagar senare är Dwan och Antonius tillbaka

Tom "durrrr" Dwan durrrr challenge

durrrr challenge mellan Tom “durrrr” Dwan och Patrik Antonius var, när den drog igång, mycket omtalad i media och pokerintresserade världen över såg med spänning fram emot nästa omgång mellan dessa två high stakes giganter på Full Tilt Poker. Och visst, vi bjöds på underhållande poker i inledningsskedet men detta försvann med tiden och denna utmaning har så gott som dött ut, även om det återstår närmare 10,000 händer innan den är avklarad, motsvarande en femtedel eller 20 %.

Stundom har vi nästan givit upp hoppet om att vi skulle få se utmaningen spelas färdigt, med tanke på hur långt det gick mellan spelintervallerna.

Hur som helst har vi nu i alla fall fått se dessa två beta av ännu ett par händer i utmaningen och är nu 280 händer närmare målet. Kanske var de uttråkade med att spela Cap PLO eller så hade de inget bättre för sig att göra, men oavsett vad så satte sig Tom "durrrr" Dwan och Patrik Antonius ned på söndagsmorgonen och spelade 280 händer, något som pågick i 50 minuter. Under denna knappa timme lyckades Antonius hämta igen $244,599 av Dwans försprång, ett försprång som fortfarande ligger på bekvämliga $1,6 miljoner, detta med 39,254 avverkade händer. Även om Dwan sitter med en sådan stor ledning kan fortfarande vad som helst hända innan det hela är över. Vi har tidigare under denna utmaning sett enorma svängningar och $1,6 miljoner är långt ifrån en omöjlighet att hämta igen. Under de 280 händer som de spelade nu senast, fick vi bland annat se två potter över $150,000 gränsen där Antonius vann bägge.

Med 10,746 händer kvar att spela, kan ingen säga om/när denna utmaning blir färdig eller om den ens hinner spelas färdigt innan den kommande matchen mellan Dwan och jungleman12 (även om vi skulle sätta en slant på den sistnämnda). Oavsett vad kommer vi fortsätta att bevaka utvecklingen i både denna och kommande ”durrrr challenge” matcher.

Vill du se dessa matcher direkt, öppna dig då ett Full Tilt Poker konto idag och bege dig över till ”durrrr challenge” borden.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories