Bygg din bankroll – Via freerolls

PokerNews freerolls

Alla pokerspelare har börjat spela antingen via en insättning eller genom freerolls, och sedan sett dessa pengar växa till oanade höjder. Nu är det långt ifrån alla som kanske sitter med en bankroll liknandes Tom ”durrrr” Dwan, Phil Ivey eller Daniel Negreanu. Men många har gjort precis så som Annette ”Anette_15” Obrestad gjort, att starta från inget och bygg sig en rejäl bankroll genom att spela freerolls och sedan nöta vid pokerborden. Så gott som alla pokeroperatörer erbjuder olika typer av freerolls till sina spelare liksom även vi på PokerNews. Det bästa med våra freerolls är dock att prispotterna generellt är betydligt större än de ”normala” freerolls ni hittar där ute samt att dessa turneringar är exklusiva för Club PokerNews spelare, vilket innebär ett begränsat spelfält och ökade chanser.

Under augusti månad har vi en mängd freerolls att erbjuda, med prispotter som sträcker sig från $500 upp till massiva $10,000 och hos operatörer som Bodog, PokerStars, Winner Poker och Poker770, för att nämna några.

PokerStars
Hos PokerStars kan du under augusti månad ta del av vår Sunday Millions freeroll, en $10,000 freeroll exklusivt för Club PokerNews spelare. Denna freeroll erbjuder ett garanterat förstapris på $1241 och ett andrapris på $711. Förutom dessa prispengar kommer det även att delas ut $215 Sunday Millions biljetter till pristagarna på plats 5-27 samt en turneringsbiljett värd $11 till platserna 28-239.

Via denna länk hittar ni mer information om denna PokerStars $10,000 Sunday Millions freeroll.

UB.com och Absolute Poker $1,500 Freerolls
Öppna ett konto hos UltimateBet (UB.com) och Absolute Poker och du kan ta del av deras serie med $1,500 freerolls, exklusivt för Club PokerNews spelare. Samtidigt som du öppnar ditt konto kan du också ta del av en massiv insättningsbonus på 100 % upp till otroliga $1,200. Dessa kommande freerolls hos UB.com och Absolute Poker är satta att spelas den 15 och 29 augusti klockan 15:35 EDT. Det enda som krävs för dessa freerolls är att ni öppnat ett konto hos respektive pokerrum och gjort minst en minimuminsättning, därefter är ni kvalificerade. Skulle du redan sitta med ett konto hos något av dessa pokerrum, ett konto öppnat via PokerNews, då är kraven lite annorlunda, då ni måste spela 150 raked händer under respektive kvalificeringsperiod.

Ni hittar respektive kvalificeringsperiod på vår freerollsida, där dessa UB freerolls och Absolute freerolls är listade.

Winner Poker Freerolls
Winner Poker erbjuder Club Pokernews spelare en mängd fantastiska freerolls under augusti månad, med prispotter på $1,000 och $5,000 samt en massiv $10,000 freeroll. Det rör sig totalt om tre $1000 freerolls, en $5000 freeroll och sist, men inte minst en $10000 freeroll. Alla dessa är liksom många av våra andra freerolls exklusiva för Club PokerNews. Om detta inte är ett perfekt sätt för dig att få din bankroll att växa, då har ni inte förstått konceptet med freerolls.

Kom ihåg, dessa är som sagt exklusiva för spelare som öppnat ett Winner Poker konto genom PokerNews. Ta en titt på vår Winner freerollsida för att få en lista över alla kommande Winner freerolls.

Dessa är bara ett par exempel på alla de freerolls som finns tillgängliga under augusti. Förutom dessa står även Bodog och Poker770 som värd för exklusiva freerolls. Ta en titt på vår freerollsida för att se alla våra kommande freerolls. Se också till att ha ett online poker konto öppnat hon respektive operatör, så att ni får tillgång till turneringarna.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories