Andreas Krause vinner Full Tilt Poker Merit Cyprus Classic

Andreas Krause vinner Full Tilt Poker Cyprus Merit Classic

Till start i Full Tilt Poker Merit Cyprus Classic såg vi 181 spelare komma och efter sex intensiva dagars spelande har nu en vinnare korats i form av tysken Andreas Krause, som slog Mathieu Clavet heads-up för att säkra titeln, armbandet och förstapriset på över $400,000.

Under dessa sex dagars spel fick vi se en hel del tunga namn försvinna, däribland spelare som David Benyamine, Tommy Vedes, Sorel Mizzi, Carter Phillips, samt November nine spelare Michael "The Grinder" Mizrachi, John Dolan, John Racener, och Filippo Candio.

Under den sista speldagen bjöds vi på riktigt underhållande och tufft pokerspel, där vi såg Krause starta dagen med fjärde största stack. Han jobbade upp sig i ledning och väl där, tittade han aldrig bakåt. I den avgörande handen mot Mathieu Clavet hamnade markerna all-in med {5-Clubs}{5-Spades} för Krause mot {A-Clubs}{7-Spades} för Clavet. Ett set på brädan fyllde Krauses kåk och de räckte för att ge honom segern och de $415,780 som förstapriset gav.

Resultat Full Tilt Cyprus Merit Classic

PlaceringNamnPrispengar
1Andreas Krause$415,780
2Mathieu Clavet$285,850
3Van Marcus$162,415
4Zsolt Vasvenszki$90,950
5Ahmet Ucali$68,215
6Hakan Dalokay$55,220
7Nanos Koustantinos$42,230
8Georges Hanna$29,235
9Kari Somer$20,795

Näst ut på live-touren väntar nu EPT Vilamoura där vi på PokerNews kommer att finnas på plats och leverera live-rapportering till er läsare. Ni kommer att hitta bilder och intervjuer med deltagande spelare.

Vi avslutar med Gloria Balding från Cypern

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories