$500 PokerNews Deposit Freerolls hos 888 Poker - Sätt bara in pengar!

888 Poker

De flesta av alla freerolls ni hittar ute på nätet idag, involverar på et teller annat sätt någonting i gengäld från dig som spelare. Antingen att ni måste spela ett förbestämt antal händer, spela in en viss mängd poäng eller rake, men detta är inte fallet med de freerolls som vi på PokerNews ordnar tillsammans med 888 Poker. Under augusti och september kommer det att hållas i två $500 Freerolls hos 888 Poker och allt du behöver göra är att sätta in pengar – det finns inga rake- eller poängkrav!

Det enda ni behöver göra är att ladda ned 888 Poker genom våra länkar, skapa ett nytt konto och göra minst en minimuminsättning – och du är sedan klar!

Den 25 augusti och 15 september håller vi i dessa $500 PokerNews Deposit Freerolls med den gemensamma spelstarten klockan 19:35 GMT. Fram till den första pausen har ni också möjligheten att göra obegränsat med 1 dollar rebuys samt att göra en 1 dollar add-on om ni så önskar. Med andra ord kan ni ta en coinflip utan att riktigt behöva oroa dig.

Ni behöver göra en insättning under respektive kvalificeringsperiod för att kunna spela i bägge turneringar. Till skillnad mot andra freerolls för spelare som gjort sin första insättning, kan du här spela i bägge, så länge en insättning gjorts under period ett och två.

De två kvalificeringsperioderna är följande:

Freerollen den 25 augusti: 1-22 augusti (23:59 GMT)

Freerollen den 15 sep: 23 aug till den 12 sep (23:59 GMT)

Ni hittar bägge dessa freerolls under tabben Restricted i 888 Pokers turneringslobby.

0 PokerNews Deposit Freerolls hos 888 Poker - Sätt bara in pengar! 101

Varför inte passa på att dra nytta av vår insättningsbonus när ni gör er första insättning. Få 100 % upp till $400 på er första insättning samt tillgång till first depositor’s freerolls, inklusive en chans att vinna en gratis plats till 888 Pokers $50,000 Sunday Challenge.

Vad tycker du?

Fler nyheter