$20k Payday freeroll hos William Hill Poker på söndag - Kvala in idag

William Hill $20,000

Än är det inte försent att kvala in till PokerNews just nu största freeroll som spelas redan på söndag, PokerNews $20k Payday hos våra vänner William Hill Poker. Detta tillhör utan tvivel till en av de största privata freerolls ni kan hitta ute på nätet under augusti månad och att kvala in till den kunde inte vara mycket enklare, om man jämför kraven med prispottens storlek.

Turneringen erbjuder en garanterad prispott på $20,000, pengar som kommer att fördelas I enlighet med William Pokers normal utbetalningsstandard. Spelstarten för denna freeroll är den 22 augusti klockan 16:35 GMT, och turneringen är endast öppen för spelare som öppnat sitt William Hill Poker konto via PokerNews och som har spelat in 100 WH poäng (som senare används till att ”köpa in sig” i turneringen) under perioden 4-22 augusti, klockan 16:34.

Freerollen hittar ni sedan i William Hills lobby under schemalagda turneringar med namnet PokerNews $20k Payday.

Spela in mindre än $3.50 i rake
100 WH poäng kanske låter mycket men det är det inte, speciellt inte om man jämför med hur mycket rake du skulle behöva spela in. Vi har räknat ut att ni skulle behöva spela in strax under $3.50 i rake för att få ihop dessa poäng. Du skulle kunna spela ihop dessa poäng på under en timme, spelandes vid $0.25/$0.50 bord. Självfallet skulle du kunna göra det ännu snabbare om du spelar vid fler än ett bord eller på en högre nivå. Det skulle också räcka med att spela fyra $10 SNG, alltså en investering på $40 totalt och din chans på en del av dessa $20,000 är säkrad!

Nu är det inte bara denna $20,000 freeroll som du kan ta del av, om du öppnar ett konto hos William Hill genom Club PokerNews. Totalt kan du ta del av $70,000 i William Hill Poker freerolls under de kommande fyra månaderna, inklusive en andra $20,000 Payday den 19 september. Enligt vår uppskattning skulle ni behöva spela in drygt $10 i rake för att spela i alla freerolls, vilket är ett oerhört lågt pris för att få chans på en del av dessa $70,000!

För mer information om dessa två och övriga William Hill freerolls, besök då vår William Hill freerollsida.

Självfallet är redan befintliga William Hill Poker spelare välkomna att spela i denna och övriga freerolls, så länge spelaren har tillräckligt med inspelade poäng för att täcka inköpen.

Vad tycker du?

Fler nyheter