WSOP 2018

$10,000 WCOOP Freeroll hos PokerStars

WCOOP

Under nästa månad ser vi starten det största evenemanget inom onlinepoker, PokerStars World Championship of Online Poker (WCOOP), det nionde evenemanget i ordningen. Under fjolårets evenemang såg vi strax under $52 miljoner delas ut i prispengar och det skulle vara mycket förvånande om vi inte fick se denna summa passeras i detta kommande evenemang. Årets WCOOP drar igång söndagen den 5 september och kommer att se hela 59 event spelas över 21 dagar.

Med två mycket framgångsrika $10,000 Sunday Million Freerolls, ger vi nu Club PokerNews spelare en chans att ta del av årets WCOOP action, helt gratis. Detta genom en PokerNews $10k WCOOP freeroll som spelas den 5 september klockan 15:00 EST. Den lyckliga vinnaren av denna enorma freeroll kommer få sig en plats i WCOOP Main Event som spelas den 26 september, en plats värd $5,200. Förutom detta enorma förstapris kommer placeringarna 2-23 få varsin $215 WCOOP biljett som kan användas i 23 av de 59 olika event som finns på schemat.

Att kvala in till denna freeroll är lika enkelt som det var att kvala in till tidigare $10,000 Sunday Millions freerolls. Allt ni behöver göra är att ladda ner PokerStars via genom vår länk , göra en insättning och därefter spela in 250 VPP poäng under perioden 1-31 augusti. Efter kvalificering måste spelarna själva registrera sig till freerollen, en registrering som öppnar efter att kvalperioden löpt ut. Ni hittar turneringen under flikarna turneringar och privata i PokerStars lobby, med namnet PokerNews $10k WCOOP Freeroll .

Nya som gamla Club PokerNews spelare kan spela i denna freeroll så länge kravet om inspelade VPP uppfyllts under augusti månad.

Enkel kvalificering

För att ger er en idé om vad som krävs eller hur lång tid det skull eta att spela in dessa 250 VPP och få tillgång till denna freeroll, behöver du exempelvis göra följande:

En $0.25/$0.50 No Limit spelare skulle behöva spela omkring 1000 händer
En $1/$2 No Limit spelare skulle klara det genom att spela hälften så många, 500 händer
En $1/$2 Limit Hold’em spelare behöver spela omkring 750 händer
En $0.25/$0.50 PLO spelare behöver spela omkring 700 händer
En $5.50 SNG/MTT spelare skulle behöva spela 46 SNG/MTT
En $22 SNG/MTT spelare skulle behöva spela 23 SNG/MTT

Med dessa poäng inspelade kommer samtidigt du som ny spelare ha spelat in $15 av din insättningsbonus när dessa poäng spelats in!

För fullständiga detaljer om detta evenemang, ta då en titt på vår 2010 World Championship of Online Poker (WCOOP) sida.

Nu finns det även fler orsaker till varför ni borde bli en PokerStars spelare, då ni bland annat kan kvala in till European Poker Tour, PokerStars Caribbean Adventure och mycket mer hos PokerStars.com!

Vad tycker du?

Fler nyheter