WSOP $10,000 Main Event dag 1a - Carlsson & Thorsson med i toppen

WSOP 2010 armband

Då var höjdpunkten i årets World Series of Poker I full gång och under den gångna natten såg vi den första av totalt fyra dag ett spelas, med en hel del svenskar med i fältet. Vi hittade bland annat Ken Lennaárd och Christian Jeppsson, som båda redan cashat i årets WSOP, tillsammans med WPT-finalisterna Per Linde och Jimmy Östensson och Erik Arvidsson, Anton Bertilsson, Erik Friberg, Erik Fröding, Jakob Carlsson ,Dan Glimne ,Peter Hedlund, Carl Hellner, Alexander Ivarsson, Andreas Johansson, Mikael Johansson, David Johansson, Jimmy Jönsson, Mohamad Kowssarie, Magdalena In de Betou, Magnus Meltzer ,Kristoffer "Sumpas" Thorsson, Kristoffer Vadsmo samt Jonatan Westerberg.

Bäst av svenskarna under dag 1a gick Amsterdam Poker Classic vinnaren från 2009, Kristoffer Thorsson, som slutade dagen med 92,350 i marker och 19:e största stack. Störst stack sitter Dwyen Ringbauer med, efter att ha spelat ihop 191,125. Av de 1126 som startade lyckades hela 819 avancera vidare från dag 1a. Förutom svenskarna såg vi även spelare som Sören Kongsgaard, Thor Hansen, Sandra Najouks, David Sklansky, James Akenhead och Greg Muller ta sig vidare till dag 2. Bland dem som fick kasta in handduken idag har vi förre detta Main Event vinnaren Greg Raymer, Nick Schulman, Chino Rheem, Chirs Moorman och Richard Ashby.

I natt är det nu dags för dag 1b i World Series of Poker. Som den officiella samarbetspartnern inom media, kan ni följa all action direkt från turneringsgolvet via PokerNews WSOP live-rapportering. Här får ni chipcounts, bilder samt intervjuer med spelarna.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories