Winner Poker Super $10k freeroll nu på söndag

Winner Poker Super $10k freeroll nu på söndag 0001

Nästa Winner Poker Super $10k freeroll ska snart spelas, närmare bestämt redan nu på söndag. I prispotten har vi $10,000 i kontanter och turneringsbiljetter vars priser kommer att fördelas i enlighet med Winner Pokers normala utbetalningsstandard.

Att kvalificera sig
Att kvala in till denna freeroll kan inte bli mycket enklare. Allt du behöver göra är att ladda ner Winner Poker genom PokerNews, öppna ett Winner konto, göra minst en minimuminsättning senast dagen innan turneringe och därefter spela in 100 Winner Poker poäng som används för att "köpa in sig i turneringen.

Turneringen går av stapeln nu på söndag som sagt, den 18 juli, med start klockan 20:35 GMT

Denna freeroll är endast öppen för Club PokerNews spelare, vilket betyder ett begränsat startfält och större chanser, se därför till att öppna ditt Winner Poker konto nu, så att du inte går miste om denna massiva freeroll!

Ni hittar denna $10,000 freeroll och en mängd andra Winner Poker freerolls på vår freerollsida. Glöm inte heller bort att följa oss via Twitter för de senaste pokernyheterna och kampanjer

Vad tycker du?

Fler nyheter