888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Vinn en Lamborghini Gallardo värd över 1.4 miljoner genom PokerStars

VinnLamborghini Gallardo genom PokerStars

PokerStars.com presenterade igår en ny serie freerollturneringar, som tillåter spelare från världen över att tävla om en sprillans ny Lamborghini Gallardo super sports car, tillsammans med over $1 miljon i adderat värde.

Genom en serie dagliga freerolls ges nu spelare möjligheten att kvala in till en av nio veckofinaler, där $100,000 står på spel i respektive final. Från varje veckofinal kommer sedan 2000 lyckliga spelare gå vidare till Grand Finale, där spelarna kommer göra upp om en massiv $250,000 prispott.

Av de 18,000 spelare som kommer att ta sig till denna avgörande final kommer hela 5000 spelare få vara med och dela på dessa $250,000. Utöver detta kommer sedan vinnaren att få en helt ny Lamborghini Gallardo, värd omkring $200,000 eller motsvarande över 1,4 miljoner kronor.

Satelliter till denna Lamborghini freeroll drar igång den 25 juli och pågår sedan fram till den 25 september, med veckofinaler under både augusti och september. Kvalificerade spelare kommer sedan i veckofinalen slåss om en plats i huvudfinalen och med en chans på denna Gallardo, en final som kommer att spelas den 3 oktober.

När
Dagliga satelliter från den 25 juli till 25 september
PokerStars freerollturneringar med upp till 10,000 spelare i varje freeroll spelas varannan timme. 18 spelare från varje freeroll kvalificerar sig till veckofinalen

Veckofinaler: 1, 8, 15, 22 & 29 augusti samt 5, 12, 19 & 26 september
Varje veckofinal har $100,000 i prispengar och maximalt 10,000 spelare kan delta i en veckofinal. De 2000 bästa spelarna kommer få priser samtidigt som de avancerar vidare till huvudfinalen, i slutet av denna kampanj.

Huvudfinalen: Grand Final den 3 oktober
I huvudfinalen eller PokerStars Grand Finale, ska det avgöras vilken lyckliga PokerStars spelare som kommer gå ifrån denna kampanj med nycklarna till en helt ny Lamborghini värd over 1,4 miljoner kronor. Utöver detta otroliga förstapris kommer det även finnas $250,000 i prispengar som kommer att fördelas över de 5,000 bästa spelarna i denna final.

Vad tycker du?