Spelare skriver sponsoravtal med PokerStars och Carbon Poker

Shannon Elizabeth skriver på för Carbon Poker

Alla pokerspelares dröm måste vara att få bli sponsrad av ett pokerbolag, att få betalt för att utöva spelet vi alla älskar. Självfallet drömmer vi pokerspelare också om att vinna de riktigt stora pengarna och det kanske står överst på listan, men ett sponsoravtal ligger nära tillhands. Detta har nu blivit ett faktum för tre glada spelare.
PokerStars.com har valt att inleda ett samarbete med den kvinnliga turneringsspelare och framgångsrike Vanessa Selbst och WPT-vinnaren samt The Big Game spelaren David Williams. Dessa två nya medlemmar i Team PokerStars presenterades vid deras cocktailparty i Las Vegas, under pågående World Series of Poker.

Williams sponsoravtal bekräftades också av hans agent, PokerRoyalty. I ett uttalande på deras hemsida kan man läsa att Pokerroyalty är också det enda firman Williams skulle arbeta med, ett samarbete som nu resulterat i ett sponsoravtal hos Team PokerStars för Williams.

Shannon Elizabeth skriver på för Carbon Poker

Skådespelerskan Shannon Elizabeth känner många säkert igen från filmerna American Pie där hon slog igenom som en skådespelerska. Under de senaste åren har hon dock varit en fast figur inom pokerkretsar, där hon kunnat ses spela en mängd olika event, med blandade framgångar. Hennes största pokerframgång i live-event kom vid 2007 års NBC Heads-Up Championship, där hon slutade trea, vilket gav henne en prischeck på $125 000.

Shannon är nu en av de senaste frontfigurerna inom poker som fått sig ett sponsoravtal, genom den allt växande pokeroperatören Carbon Poker. Hon kommer att representera Carbon i live-event runt om i världen, samtidigt som hon kommer att ses spela online hos operatören samt förse läsare med en blogg om sina pokerframgångar och upplevelser.

Här kan ni läsa mer om denna nyhet.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories