WSOP 2018

Phil Gordon vinner välgörenhetsturneringen Ante Up for Africa i 2010 års WSOP

Phil Gordon Ante Up for Africa WSOP 2010 vinnare

I den fjärde upplagan av välgörenhetsturneringen Ante Up for Africa som anordnas i samband med World Series of Poker, såg vi pokerveteranen och tv-kommentatorn Phil Gordon ta hem segern, efter att ha slagit skådespelerskan Shannon Elisabeth heads-up. Turnering såg 83 spelare komma till start, där alla betalat de $5,000 som inköpet låg på. Detta genererade ett förstapris på $129,063 vilket också är de belopp som Gordon donerar till välgörenhet! För sin andraplats inkasserade det nyblivna Carbon Poker proffset Shannon Elisabeth $79,776.

Andra kända profiler som dök upp till detta event var bland annat Phil Ivey, Matt Damon, grundarna Don Cheadle och Annie Duke, förre detta tungviktsmästaren i boxning, Evander Holyfield och den vackra Francesca Fioretti.

Trots att både Gordon och Elizabeth lyckades förlora stora delar av sin stack i tidigt skede, lyckades båda spelarna jobba sig tillbaka och sedermera ta sig till heads-up. Där gjorde Gordon lidandet kort för Elizabeth. Hållandes {K-Clubs}{10-Hearts} gick Shannon all-in och Gordon synade sittandes med {Q-Hearts}{3-Spades}. Med en dam direkt på floppen slog Gordon igen dörren Shannon och hon fick nöja sig med andraplatsen.

Efter seger gick vi se en knallröd Phil Gordon ta emot publikens applåder. Nu var det inte nödvändigtvis hans seger som gjorde honom generad, lika mycket som Shannon Elizabeths kram och hennes ben runt midjan på honom. Efter segern sa Gordon:

- Jag vet att detta inte är ett armbandsevent men det hindrar inte mig från att känna som om det vore det och jag gillar verkligen detta event. Shannon Elizabeth höll också med Gordon i hans uttalande.

Klicka här om ni vill ha mer information om Ante Up for Africa och dess välgörenhet.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories