På söndag spelas nästa $2770 Poker770 Freeroll

På söndag spelas nästa $2770 Poker770 Freeroll 0001

PokerNews och Poker770 kommer här med nästa $2770 freeroll i vår freerollserie hos Poker770. Denna $2770 spelas idag söndag, den 25 juli. Alla prispengar i denna freeroll betalas ut i enlighet med Poker770´s normala utbetalningsstandard.

Nästa freeroll spelas som sagt redan på söndag, den 25 juli klockan 21:35.

Denna freeroll är öppen för alla spelare, oavsett vart kontot öppnats någonstans. Skulle du ännu inte sitta med ett Poker770 konto då är det hög tid att du öppnar ett. Att öppna ett Poker770 konto genom Pokerews ger dig också tillgång till PokerNews exklusiva freerolls som hålls en gång i månaden, året ut.

Skulle du råka förlora en coinflip eller springa in i ett högre pocket par och förlora, behöver du inte lämna turneringen med ett hängande huvud. Du kan nämligen göra obegränsat med återköp fram tills den första pausen. Dessa återköp kostar blygsamma $1!

Ni hittar turneringen i Poker770s lobby under fliken “Schemalagda turneringar”. Då denna freeroll är lösenordsskyddad, måste ni använda er av lösenordet som presenteras i denna artikel, samma dag som freerollen spelas.

Lösenord för freerollen den 25 juli: pn77

Har du ännu inte ett Poker770 konto, då är det hög tid att du öppnar ett. Samtidigt kan du dra nytta av vår insättningsbonus på 100 % upp till $500 vid din första insättning hos Poker770!

Vad tycker du?

Fler nyheter