Ska jungleman12 anta Dwans “durrrr challenge” på Full Tilt Poker?

Tom "durrrr" Dwan

WSOP är nu över och spelarnas vardag börja sakta men säkert återgå till det normal och vi pokerintresserade kan nu roa oss med pokerunderhållning på nätet med spelare som Tom "durrrr" Dwan, Patrik Antonius och Gus Hansen med flera, tillbaka vid pokerborden hos operatörer som Full Tilt Poker. Även om durrrr och Antonius inte spelat något i ”durrrr challenge” på evigheter, uppstod ett samtal mellan Dwan och hans motspelare ”jungleman12” på FullTilt.

Dessa två möttes i en session där jungleman12 stod för stora delar av Dwans tapp på $200,000. Jungleman12 lyckades vinna $154,000 i mötet mellan de två men nu var det inte vinsten i sig som väckte vårt intresse utan samtalet som följde mellan dem två.

Enligt diskussionen som följde, verkar det som om att ”Jungleman12” nu står näst på tur att utmana Dwan i ”durrrr challenge”. I samtalet mellan de två kunde man läsa:

Diskussion mellan Tom “durrrr” Dwan och “jungleman12”:
durrrr: ok gg
jungleman12: gg
durrrr: y dont u take challenge
durrrr: since u never lose to me
jungleman12: i will prob
jungleman12: maybe
jungleman12: isnt bt next or something?
durrrr: i can do 2 at once
durrrr: ship ivey 500k n we will work out details
durrrr: get my aim from someone
jungleman12: ok
durrrr: i wanna crank out at least 2 of em before london if poss
jungleman12: ill talk to you over aim before doing it
durrrr: we could obv play in like 2 weeks
jungleman12: k
durrrr: kk gg
durrrr: gl

Även om uppfattningen var att Brian Townsend stod näst på tur att utmana Dwan ser det nu ut som att Dwan är redo att köra två utmaningar parallellt med varandra. Kommer dessa två att gå i samma tempo som den mellan Dwan och Antonius, lär detta knappast vara några problem. Han skulle säkerligen även kunna köra både tre och fyra samtidigt utan att de tens skulle märkas jämfört med hans dagliga spel. Men skulle denna utmaning sättas i verket, då kommer vi garanterat bjudas på underhållande poker. Är helt säker på att ett möte mellan dessa två skulle ge betydligt mer underhållning än vad spelet mellan Antonius och Dwan gett.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories