888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Gabi Campos lämnar Dragonfish för VD position hos PokerStars

PokerStars

Gabi Campos blev nyligen utnämnd till PokerStars nya verkställande direktör, efter att ha lämnat sin position hos 888´s Dragonfish B2B under förra månaden. Han kommer att tillträda sin nya roll hos PokerStars med start den 4 oktober. Fram tills dess kommer han att agera som en icke-operationell konsult inom gruppen. Under denna period kommer han att besöka företagets kontor både på Isle of Man utanför Englands kust och i Costa Rica.

PokerStars grundare, Isai Scheinberg, kommer att fortsätta sitt arbete inom PokerStars som företagets chef över teknikavdelningen samtidigt som hans son, Mark Scheinberg, intar rollen som styrelseordförande.

I ett internt meddelande skickat av Mark Scheinberg, skriver grundaren att:
- Både Isai och jag själv kommer att fortsätta att vara involverade i företagets strategiska beslut och utveckling och fortsätta bygga på de framgångar som vi uppnått under de senaste tio åren. Vi är samtidigt glada över detta nya kapitel vi är på väg att bege oss in I och ser frame mot Gabi´s ledarskap i att ta företaget till fortsatta framgångar.

Campos lämnade sin position hos Dragonfish, som dess verkställande direktör, under juni månad, efter att 888 presenterat sin årsrapport, en rapport som visade Dragonfish som företagets mest vinstgivande verksamhet, kontra 888 sjunkande vinst.

B2B verksamheten hos 888 hade under Campos tid vuxit med närmare en tredjedel och stod för $51,3 miljoner av 888 Holdings totala intäkter på $246,7.

Vad tycker du?