Full Tilt Poker förlänger sponsoravtal med Million Dollar Cash Game

Million Dollar Cash Game

Emblaze Productions kan med stor glädje presentera att Full Tilt Poker förlänger sitt sponsoravtal för Million Dollar Cash Game med ytterligare tre år, vilket gör att samarbetet nu kommer att totalt sträcker sig över sju år

Million Dollar Cash Game är Europas kanske mest prestigefyllda årliga high stakes poker cash game där några av världens allra största pokerstjärnor samlas för att spela mot varandra. Vi har tidigare sett stjärnor som Phil Ivey, Patrik Antonius, Chris Ferguson, Tony G, Erik Seidel, Tom "durrrr" Dwan, David Benyamine, Allen Cunningham, Mike Matusow och Phil Hellmuth spela. Hela detta evenemang bandas för att sedan sändas som en tv-serie i rutan hos miljontals tittar världen över.

Fram till dags datum har denna tv-serie bjudit på två rekordstora potter där Phil Ivey vann en $807,400 pott mot Patrik Antonius under säsong två.

Samt Tom Dwans $1,1 miljon pott som han vann över Phil Ivey under säsong 4, där båda spelarna träffat varsin stege men där Dwans stege var högre än Phil Iveys. När det avgörandet kortet kommer i denna hand, kan man höra båda kommentatorerna säga samtidigt ”å herre gud”.

Årets Million Dollar Cash Game kommer att filmas i HD format på en exklusiv plats i London den 8-9 september. Detta är ett exklusivt event med endast inbjudna spelare vilket innebär att vi återigen bara kommer att få se pokereliten sätta sig ned mot varandra. Spelarna kommer att bjudas in av programmets sponsor, FullTilt. Den femte säsongen är satt att börja sändas i England med start i januari, 2011.

James Hopkins, grundare och VD för av Emblaze Productions, produktionsbolaget bakom detta evenemang sa i ett uttalande:
- Vi är överlyckliga över att Full Tilt Poker valt att fortsätta vårt samarbete med Million Dollar Cash Game. Inför årets säsong förväntar vi oss att se det starkaste startfältet någonsin i programmet.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories