Dags för en $5,000 cash freeroll hos Winner Poker

Dags för en $5,000 cash freeroll hos Winner Poker 0001

PokerNews och Winner Poker kommer här med ännu en spännande freeroll till våra läsare och medlemmar i Club PokerNews. Denna freeroll som står på tur här, är en $5,000 cash freeroll, med en garanterad prispott på hela $5,000, pengar som kommer att fördelas i enlighet med Winner Pokers normala utbetalningsstandard.

Denna Winner Poker freeroll kommer att spelas den 13 juli klockan 19:35 GMT. Som med majoriteten av alla freerolls listade på PokerNews är denna freeroll exklusiv för Club Pokernews spelare. Har du ännu inte ett konto hos Winner Poker, då är det hög tid att du skaffar ett då du fortfarande kan kvala in till denna freeroll. Kvalificeringsperioden går ut den 11 juli. Öppna ett Winner Poker konto, gör minst en minimuminsättning, och spela därefter in 25 Winner Poker poäng som du ”köper in dig” i freerollen med.

Skulle du, som jag, redan sitta med ett Winner Poker, konto, öppnat genom PokerNews, då behöver du endast köpa in dig i freerollen för dessa 25 Winner Poker poäng. Denna freeroll hittar ni under fliken schemalagda turneringar med namnet PokerNews $5k Freeroll.

Första gången du har för avsikt att spela i en av våra freerolls? Då rekommenderar vi att ni tar en titt på vår Freerolls FAQ innan du fortsätter.

Vad tycker du?

Fler nyheter