Betfair ansluter sig till pokernätverk – Inte längre en oberoende operatör

Betfair Poker

Den hårdnande konkurrensen mellan alla pokerrum blev till sist för stor för pokerrummet Betfair, som sedan starten av pokerrummet varit en oberoende operatör i stil med PokerStars och Full Tilt. Nu har dock Betfair valt att ändra sin affärslinje och ansluter sig nu till nätverket OnGame, där vi redan har rum som RedKings, bwin, Tower Gaming och Hollywood Poker, för att nämna några.

Det hade länge ryktats om att Betfair skulle slå ihop sin verksamhet med ett pokernätverk och nu kan vi bekräfta detta rykte efter att Betfair kommit med nyheten att de senare under juli flyttar över på nätverket Ongame. I ett pressmeddelande från Betfair fick vi ta del av denna nyhet, där de också säger:

– Det här är ett medvetet försök att placera våra pokerspelare i förgrunden i våra produkterbjudanden. Betfair Pokers spelare kommer att ha tillgång till fler spel, vid alla tider på dygnet. Båda företagen strävar efter att långsiktigt förbättra den spelupplevelse som spelarna får hos Betfair. Vi ser fram emot ett långt och framgångsrikt samarbete med Ongame Network, avslutar Daniel Svärd, chef för Poker hos Betfair.
– Betfair är en idealisk form av långsiktig partner för Ongame Network, ett respekterat varumärke inom spelindustrin och tekniskt mogna, kommenterar Martin Lerby, chef för Ongame Network.

Öppna ett Betfair Poker konto idag och ta del av vårBetfair bonus på 100 % upp till massiva $1,500 vid din första insättning. Använd dig av bonuskoden PN1500 vid din insättning!

Vad tycker du?

Register to leave a comment

Fler nyheter

Other Stories