888poker introduserar ny & innovativ pokerplattform

888Poker

Det senaste pokerrummet att komma med ny och omfattande uppgradering av sin pokerplattform är operatören 888poker.com som den 27 juli kommer att släppa denna nya uppgradering, som innehåller mer än 100 nya funktioner och förbättringar. Även om programvaran kommer att släppas officiellt den 27 juli, kan man redan nu logga in och ladda ner den engelska versionen.

Bland de nya funktionerna som 888.com presenterar är bland annat en ny, stilfull 3D lobby med en klar och förenklad bild riktat mot två grupper, nybörjare och mer erfarna spelare. Nybörjarlobbyn är enkel och tydlig att navigera, samtidigt som lobbyn för lite mer erfarna spelare innehåller en mängd filter för att underlätta för spelarna att hitta exakt de spel de söker. Dessutom finns det även en ”Mina favoriter” flik, som kommer att följa spelen du föredrar.

Två mycket välkomna funktioner hos 888poker är införandet av “sen registrering” och “tidsbank” i turneringsspel. Sen registrering är något som blivit oerhört populärt inom turneringspoker online, vilket gör det möjligt att spela en turnering även om man är 30 minuter sen. Samtidigt ser vi oftast betydligt högre prispotter i dessa typer av turneringar, då spelare gärna väntar och ser vart ungefär potten hamnar på innan de registrerar sig. 888 poker har också implementerat nya bordslayouter där spelarna kan välja färger på borden, välja bland en rad olika avatarer och kortlekar.

Utöver detta finns ny 888 Pokers mjukvara nu tillgängligt i följande språk: engelska, spanska, franska, tyska, ryska, holländska, svenska, danska, portugisiska och italienska. De flesta av dessa språk kommer dock finnas tillgängliga först i slutet av månaden, med den uppdatering som kommer då.

888Poker har också lanserat en helt ny “Rewards Store”, där spelare kan byta in poäng mot olika typer av priser som pokerartiklar, iPods, bilar, kläder och även resor. Du kan även tjäna poäng utan att ens sitta vid pokerborden och spela! Poker880 sociala nätverk ger medlemmar chansen att tjäna in ”Rewards Points” genom att bara vara aktiv i deras community.

För att fira lanseringen av denna nya och innovativa pokerplattform, kommer 888 att dra igång en kampanj med start idag, den 27 juli. Spelare kan spela i turneringar med start från otroligt låga ($0.08) och få inträde till en speciell freeroll med $15,000 i priser samt andra garanterade produkter. Andra medlemmar som öppnar ett 888 Poker konto kommer att få tillträde till en annan $15,000 freeroll. Dessutom kommer spelare som spelar i minst tio SNG med ett inköp på minst $1 kommer få spela i ännu en $15,000 freeroll. Det är alltså totalt 3x$15,000 freerolls som du kan ta del av! Missa inte denna chans.

Som om detta inte vore nog, kan du som ny spelare hos 888Poker också ta del av en insättningsbonus via PokerNews på 100 % upp till $400 med 25 % som direktbonus, utan krav på spelade händer. Dessutom erbjuder 888 även $4,500 i freerolls till förstagångsinsättare.

Vad tycker du?

Register to leave a comment

Fler nyheter

Other Stories