$6,000 i WSOP rapporterings freerolls hos PokerStars

$6,000 i WSOP rapporterings freerolls hos PokerStars 0001

För att fira PokerStars sponsring av PokerNews bevakning av 2010 års World Series of Poker, kommer vi här med en serie freerolls med totalt $6,000 i prispengar som står på spel. Dessa pengar kommer att fördelas över tre freerolls, med $2,000 vardera, pengar som kommer att fördelas i enlighet med PokerStars normala utbetalningsstandard.

Dessa freerolls är öppna för alla PokerStars spelare, oavsett om du öppnat ditt konto via PokerNews eller inte. Har du ännu inte ett konto och vill spela i dessa freerolls, öppna då ditt PokerStars konto idag genom PokerNews och dra nytta av vår insättningsbonus samt få tillgång till alla våra exklusiva freerolls.

Den första freerollen spelas den 16 juli klockan 01:05 CET. Kan du inte spela i denna, ges du ytterligare två chanser att ta del av de pengar som står på spel. Dessa freerolls spelas den 17 juli och 18 juli som även dem spelas klockan 01:05 CET.

För att registrera sig till dessa $2,000 PokerNews WSOP Reporting Freerolls behöver du ett PokerStars konto och ett lösenord, ett lösenord som släpps här ett par timmar innan turneringen spelas.

18 juli lösenord: PokerNews

Under tiden som du bevakar händelserna i Las Vegas och railar de kvarvarande svenskarna i WSOP varför inte ta del av dessa freerolls och vinn dig en del av dessa pengar som står på spel!

Kom ihåg att du får din din av WSOP genom vår WSOP live-rapporteringssida där ni kan ta del av allt som händer under de sista dagarna av årets WSOP Main Event.

Vad tycker du?

Fler nyheter