$2,770 cash freeroll hos Poker770 spelas i morgon

$2,770 cash freeroll hos Poker770 spelas i morgon 0001

Nästa $2,770 PokerNews cash freeroll hos Poker770 går av stapeln redan i morgon, och även om det är försent att kvala in till denna, kan du alltid ta del av kommande freerolls hos Poker770. Alla dessa turneringar erbjuder en garanterad prispott på $2,770, pengar som kommer att fördelas i enlighet med Poker770 normala utbetalningsstandard.

Den nästa freerollen på schemat spelas som sagt i morgon, den 11 juli klockan 19:35 GMT.

Kvalperioden till denna freeroll må som sagt ha löpt ut, men det behöver inte hindra dig från att kvala in till övriga freerolls! Kvalificerade spelare kommer att få en turneringsbiljett samma dag som turneringen spelas. Spelare måste använda sig av denna biljett vid registreringen till freerollen, en registrering som öppnar två timmar innan spelstart.

Skulle du förlora en slantsingling och sitta tom, någon gång under den första timmen, kan du alltid ladda på med nya marker för låga $1. Du kan göra obegränsat med återköp under den första timmen, vilket ger dig en mängd chanser att bygga en ordentlig stack redan från start!

Ni hittar turneringen i Poker770s lobby under fliken “Schemalagda turneringar”.

Se till att ni tar en titt på vår Poker770 freerollsida för att få en överblick över hela vårt freerollschema tillsammans med pokeroperatören Poker 770.

Har du ännu inte ett Poker770 konto, då är det hög tid att du öppnar ett. Samtidigt kan du dra nytta av vår insättningsbonus på 100 % upp till $500 vid din första insättning hos Poker770!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories