World Series of Poker – Jason DeWitt vinner WSOP Event #17 - $5k NL Hold'em

World Series of Poker - Jason DeWitt vinner WSOP Event #17

World Series of Poker Event #17, $5000 Texas Hold´em No Limit har nu avgjorts och av de 18 spelare som överlevde till dag 3, såg vi Jason DeWitt sluta överst på prispallen efter att ha slagit Sam Trickett heads-up, detta med en del tur i den avgörande handen, där DeWitt ställt all-in med {8-Hearts}{10-Spades} vilket Trickett synade hållandes {A-Spades}{7-Diamonds}. Nu spikade DeWitt en åtta direkt på floppen och nu var det istället Trickett som behövde träffa, Nu hände de aldrig och segern gick därmed till DeWitt som därmed vann sitt första WSOP-armband tillsammans med förstapriset på $818 959. För sin andraplats inkasserade Sam Trickett $505 725.

Jeff Williams, som en del kanske känner igen från European Poker Tour, där han vann EPT Monte Carlo finalen under 2006, satt med chansen att upprepa Carter Phillips prestation i WSOP event #16 och även han vinna ett WSOP-armband efter sin EPT-titel. Nu lyckades han inte stå upp emot den slutgiltiga segrare, DeWitt, efter att Williams ställ all-in med {A-Spades}{5-Hearts} mot DeWitts {7-Hearts}{7-Clubs}. Pocketparet stod och Williams missade möjligheten att säkra den andra delen av den heliga treenigheten.

Resultat WSOP Event #17 - $5000 No Limit Hold´em
1 - Jason Dewitt - USA - $818,959
2 - Sam Trickett - England - $505,725
3 - Jeff Williams - USA - $328,762
4 - Peter Gilmore - USA - $241,472
5 - Amit Makhija - USA - $179,866
6 - David Benefield - USA - $135,718
7 - James Carroll - USA - $103,594
8 - Paul Foltyn - England - $79,957
9 - Manelic Minaya - USA - $62,350

För de som vill följa årets World Series of Poker direkt från turneringsgolvet, kan göra så via PokerNews engelska WSOP-liverapportering. Vi levererar där uppdateringar från alla pågående event, videointervjuer med segrare och bilder från turneringsgolvet.

Segerintervju med Jason DeWitt

Dagens notis: Ni har väl inte missat att som ni som nya spelare kan få $25 HELT GRATIS av PartyPoker, utan att själv behöva sätta in en enda krona av dina egna pengar! Besök bara vår PartyPoker kampanjsida för mer information.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories