Winner Pokers $10k super freeroll är här

Winner Pokers $10k super freeroll är här 0001

Vi kan med stor glädje presentera en freerroll med $10 000 i kontanter och turneringsbiljetter i prispotten i form av PokerNews Super $10k freeroll hos Winner Poker. Nästa Winner Poker freeroll ska snart spelas och det är deffinitivt en freeroll du inte vill missa!

Nu undrar du säkert hur du går till väga för att kvalificera dig? Det är oerhört enkelt. Allt du behöver göra är att ladda ner Winner Pokers mjukvara via PokerNews, göra en minimuminsättning semast en dag innan eventet ochspela in 100 Winner Poker poäng som du sedan använder dig av för att ”köpa in dig” i turneringen.

När är nästa chans att ta ett skott på denna prispott? Den 6 juni klockan 21:35

Denna turnering och övriga turneringar listade här på PokerNews, är endast öppna för spelare som öppnat sitt konto via PokerNews genom att ha laddat ner Winner Pokers mjukvara och öppnat ett Winner Poker konto!

I denna freeroll står $10 000 i kontanter och turneringsbiljetter på spel och väntar på att bli vunna av dig! Alla priser kommer att fördelas enligt Winner Pokers utbetalningsstandard. Det finns ingen som helst anledning för dig att inte öppna ett WinnerPoker konto idag, så vad väntar du på?

[I]Hitta alla våra Winner Poker freerolls genom att klicka på denna länk. Vill du få allt de senaste från pokervärlden, direkt till din dator eller mobil, se då till att följa PokerNews på Twitter!

Vad tycker du?

Fler nyheter